Záhadná blondínka, no všetky oči na ňu: Kto je ďalšia kráska po boku Mentalistu, na pláži sa jašili ako pubertiaci

Nie je to zase až tak dávno, čo populárny herec Simon Baker, predstaviteľ hlavného hrdinu seriálu Mentalista, prekvapil verejnosť rozchodom po dlhoročnom manželstve a novým vzťahom.

12.04.2023 00:00
Simon Baker Foto:
Herec Simon Baker strávil veľkonočný víkend na pláži Byron Bay v Austrálii v spoločnosti pôvabnej blondínky.
debata (2)

Je však tiež celkom zjavné, že pri jednom novom vzťahu nezostalo. Päťdesiattriročný hrdina z populárneho seriálu sa objavil počas veľkonočného víkendu na pláži Byron Bay v Sydney. Pozornosť však strhol na seba aj spoločnosťou. Robila mu ju totiž príťažlivá, hoci verejnosti zatiaľ neznáma blondínka.

simon baker Čítajte viac Slávny Mentalista v 50-ke? Hanbiť sa veru nemusí! Ani pri svojom urastenom synovi

Dvojica strávila spolu na obľúbenej pláži niekoľko hodín, pričom Baker sa v spoločnosti dlhonohej krásky v jednodielnych bielych plavkách jašil ako pubertiak. Paparazzovské objektívy zachytili dvojicu hopsajúc vo vlnách, neskôr robila neznáma kráska lastovičku a potom sa spoločne s Bakerom pretekali, kto skôr dobehne k pobrežiu.

Herec Simon Baker strávil veľkonočný víkend na...
Simon Baker a jeho nová partnerka pôsobili ako...
+2Herec Simon Baker a neznáma blondínka na pláži...

Totožnosť dámy sa austrálskym, ale ani svetovým médiám nepodarilo zistiť. Domnievajú sa však, že ide o novú partnerku populárneho herca, ktorý sa objavil napríklad aj v hite Diabol nosí Pradu. Dôkazom by mohli byť spoločné dotyky, držanie sa za ruky, ale ešte jeden… omnoho dôležitejší fakt.

Simon Baker Čítajte viac Toto je žena, pre ktorú Mentalista opustil manželku? Na pláži šantia ako pubertiaci

Na pláži sa okrem dvojice nachádzali aj synovia herca Bakera, 24-ročný Claude a 21-ročný Harry. Obaja sú potomkami jeho dlhoročného manželstva s Rebeccou Riggovou. A obaja sa v spoločnosti plavovlásky správali veľmi uvoľnene a pred odchodom z pláže sa rozlúčili objatím.

O koho ide, zistíme určite už čoskoro. Jedno je však isté – „mentalista“ vyzerá, že je opäť poriadne zamilovaný. Tak snáď tentoraz mu to vydrží dlhšie ako zatiaľ posledný vzťah – s dizajnérkou plaviek Laurou May Gibbsovou, s ktorou tvorili pár zhruba rok.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #Simon Baker #plavovláska

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...