Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žilková na dva týždne zmizla z očí, je za tým vážny zdravotný problém!
Zdielať na

Žilková na dva týždne zmizla z očí, je za tým vážny zdravotný problém!

Zdroj: instagram/VŽ

Bude to zakrátko už rok, čo herečka Veronika Žilková (61) zažila šok, keď jej manžel pár dní po ich spoločnom výlete v Dubaji e-mailom oznámil, že sa s ňou rozchádza. Takúto zbabelosť a zradu od neho nečakala a psychicky sa zosypala. Už aj tak chudá herečka schudla ešte viac, až sa mnohí jej priaznivci začali obávať o jej zdravie. Nakoniec sa všetko obrátilo na dobré, keď si koncom leta našla lásku v osobe bývalého rockera Josefa Holomáča (62). Ďalšia rana ale prišla koncom roka, keď nečakane zomrela jej milovaná mama Olga (†98) a aby toho nebolo málo, zdavotný stav sa zhoršil aj Žilkovej.

​Na prelome rokov bola Veronika Žilková spolu s jej priateľom na Kanárskych ostrovoch, kde si chcela zresetovať smútkom zahalenú myseľ zo skonu jej mamy.  Keď sa vrátila domov, mierne ju zas rozhádzalo, že si jej manžel dal odviesť kamarátom zvyšky svojich vecí, ktoré zostali v jej dome, čo hneď zdieľala na Instagrame. "Takto to vyzerá, keď láska končí. Manžel si pošle kamaráta s vozíkom pre gitaru, diplomy, papuče a spoločné fotografie. Život je vtip," rypla si. Raz darmo, prežila s ním veľa spoločných rokov v dobrom aj zlom a iste sa jej dotýka, že spolu už nedokážu ani komunikovať. No tým sa séria mrzutostí neskončila.

Je naozaj prekvapením, že Žilková nič o svojej chorobe a jej priebehu nezdieľala so svojimi sledovateľmi, ako má inak vo zvyku. Musela sa zrejme cítiť naozaj veľmi zle. Dva týždne sa neobjavili na jej profile Instagramu ani jej pravidelné videá s cvičením. Vysvetlila to až pred pár dňami. "Bola som dosť vážne chorá a som veľmi rada, že sa mi to podarilo udržať v tajnosti. Týždeň som bola v nemocnici. Strašne ďakujem vojenskej nemocnici a mladému lekárovi, ktorý mi zachránil život. Prišlo to zo sekundy na sekundu," vyznala sa so svojím zdravotným trápením s tým, že už skončila s užívaním liekov a po kontrole už môže pokračovať s cvičením. O akú chorobu šlo, však zatiaľ nič neprezradila.

Veronike Žilkovej dal zabrať nepríjemný rozvod, no nedávno zomrela jej milovaná mama Oľga, čo sa taktiež mohlo podpísať na jej zdraví. Takto pani Oľga piekla ešte posledné Vianoce pečivo s vnučkou a pravnučkou: 

Počas pobytu v nemocnici si Veronika robila starosť aj o šteniatka, ktoré v čase jej dovolenky na Tenerife pomohla odrodiť jej mopslíčke Coffie dcéra Kordula (17). Tá sa však ukázala aj ako dobrá opatrovateľka. "Tiež by som sa chcela poďakovať Kordulke. V čase, keď, keď som bola týždeň v nemocnici, tak sa tu skvele starala o šteniatka. Okrem toho priniesla nádherné vysvedčenie, takže som na ňu veľmi hrdá, že to všetko zvládla," vyzdvihla s hrdosťou dcéru, ktorá tento rok v septembri dosiahne plnoletosť. Azda už má Žilkové skutočne temné obdobie za sebou, možno sa časom zverí aj s nečakanou diagnózou, keď "išlo o sekundy".

Veronika si po nečakanej zdravotnej prestávke dopriala cvičenie so svojimi sledovateľmi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie