Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
A majú po súkromí! Unikli fotky z interiéru luxusnej rezidencie Harryho a Meghan!
Zdielať na

A majú po súkromí! Unikli fotky z interiéru luxusnej rezidencie Harryho a Meghan!

Archívna reportáž

Už ani samotní fanúšikovia páru vojvodov zo Sussexu sa asi nevyznajú v ich želaniach a predstave o živote. Po úteku z Británie si vyslovene želali súkromie a rodinný život spolu s ich malým synom Archiem. Avšak po príchode do USA sa v médiách na vlastnú päsť ukazujú príliš často, dokonca sa rozhodli nakrútiť reality šou, čo je azda priamy protiklad potrebe súkromia.

Meghan a Harry zatiaľ dovolili nahliadnuť do ich nového luxusného sídla svojim fanúšikom iba čiastočne, a to prostredníctvom online rozhovorov pre rôzne osvetové organizácie. Aj keď bolo všetkým už od začiatku jasné, že ich nový domov bude poriadny trhák, detailné zábery na verejnosť nikdy neunikli. Avšak ako prináša denník Daily Mail, detaily ich domu im podarilo skrývať iba donedávna.

Na webovej stránke realitnej kancelárie Giggster, ktorá prominentnému páru vilu v Montecite sprostredkovala totiž nedopatrením opäť zverejnila inzerát na svojich stránkach. Verejnosť tak mala možnosť nahliadnuť do zákutí luxusného sídla Meghan a Harryho a získať tak jasnú predstavu o tom, ako dvojica trávi voľné chvíle či v akej kuchyni sa Meghan vykrúca počas varenia obedu. I keď Meghan ako zarytá bojovníčka za práva žien asi v kuchyni veľa času netrávi, navyše určite má na to platený personál.

Pohľad do sídla páriku si môžete užiť aj na týchto záberoch:

​V inzeráte sa nachádza množstvo fotografií interiéru aj exteriéru domu, v ktorom sa okrem iného nachádza aj vínna pivnica, veľká knižnica či biliardový stôl v priestrannom suteréne. Avšak zariadenie zobrazené na fotkách je s najväčšou pravdepodobnosťou už milosťou a bývalí majitelia domu si ho odniesli pri sťahovaní. Meghan si určite zariadenie domu premyslela do posledného detailu a zabezpečila, aby sa na ten pôvodný veľmi nepodobal. Fotografie zo zákutí domu vojvodov zo Sussexu si môžete pozrieť v galérii TU.

​Zaujímavou čerešničkou je poznámka pre eventuálnych záujemcov o prenájom, podľa ktorej v priestoroch prenajatej nehnuteľnosti nedovolia nakrúcať filmy pre dospelých, taktiež fajčiť cigarety, piť alkohol či dokonca variť. Aj tak je to ale zvláštna predstava, že si niekto môže prenajať sídlo, v ktorom reálne žije rodina princa Harryho.

Súvisiace články

Najčítanejšie