Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská drogová razia: NAKA v Senci zadržala syna exposlanca! V putách skončila aj súdna úradníčka

Drogová razia
Drogová razia (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

BÁHOŇ - Pri veľkej drogovej razii mala polícia zadržať aj syna bývalého poslanca Národnej rady SR a jeho priateľku, ktorá je súdna úradníčka. Polícia v rámci akcie prehľadala viacero domov v obci Báhoň a aj miestnu pizzériu.

Archívne video - Zásah NAKA v Marianke

NAKA zasahovala v Jaklovciach, zadržala obvineného z objednávky vraždy (Zdroj: FB/Polícia SR)

Obyvatelia obce Báhoň mali v stredu ráno poriadne vzrušujúci program. o ten sa im postarali desiatky kukláčov, ktorí prehľadávali niekoľko domov. Išlo o protidrogovú raziu, pri ktorej policajti z Národnej kriminálnej agentúry zaistili väčšie množstvo pervitínu, marihuanu a údajne aj zbrane. Informáciu priniesla televízia JOJ. Okrem toho, NAKA zafržala aj niekoľko ľudí, o presnom počte však neinformovala. 

Muž sa snažil uniknúť policajtom v Biskupiciach: FOTO Akčná naháňačka a drogy! Padli aj výstrely

"Vzhľadom na to, že procesné úkony stále prebiehajú, bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," uviedol hovorca Prezídia PZ SR Michal Slivka. Polícia v dedine prehľadala aj miestnu pizzeriu, v ktorej sa mal dílovať pervitín. 

Syn bývalého poslanca

Vyšetrovatelia sa neskôr presunuli do jedného z hotelov v Senci. Tam zadržali muža a ženu. Podľa informácii televízie ide o syna bývalého poslanca Národnej rady SR a advokáta. Jeho priateľka, ktorá tiež skončila v putách, pracuje ako bratislavská súdna úradníčka. V hoteli bývali pár týždňov. Okrem hotelovej izby, im prehľadali aj autá a odviezli na policajnú stanicu. 

Zadržaných vypočúvali niekoľko hodín a časť z nich skončila v celách predbežného zadržania. Vyšetrovateľ na nich pravdepodobne spracuje návrh na väzobné stíhanie.

Viac o téme: RaziaDrogyúradníčkaZadržaníPoslanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu