Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Agáta rozpredáva dary od Soukupa! Jej komentár ho musel poriadne zabolieť!
Zdielať na

Agáta rozpredáva dary od Soukupa! Jej komentár ho musel poriadne zabolieť!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Agáte Hanychovej (38) dochádzajú finančné zdroje, keď sa rozhodla pre rozpredaj darov od expartnera Jaromíra Soukupa (54). Zatiaľ ponúka drahocenný prívesok na retiazke luxusnej svetovej značky a veľké auto. Vraj to už nechce kvôli "zlej energii". Pekný šperk pritom ale ešte donedávna denne nosila.

​Z luxusného života po boku mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa sa dlho Agáta Hanychová netešila. Ako to už u nej so vzťahmi býva, aj tento mal len krátkodobé trvanie, hoci z tohto jej ako "večná pripomienka" zostala ich dcérka Rozárka. Ale treba aj ju nejako živiť a otecko sa veľmi nebúcha po vrecku, keď od neho ako výživné údajne mesačne dostáva iba 4000 korún, teda zhruba 160 eur. Polovicu mesiaca ju však má v rámci striedavej starostlivosti u seba on.

Od Soukupa jej ale na pamiatku zostali aj drahé dary, ako sa ukazuje, hoci iba nedávno tvrdila, že si všetko kupuje sama. Psychicky aj finančne ju má ničiť to, že s ním prehráva súdy. "Oveľa pokojnejšia by som ale bola, keby som financie, ktoré aktuálne investujem do sporu s oteckom Rozárky, mohla investovať do jej budúcnosti," vyjadrila sa pred časom. Zrejme sa preto aktuálne zbavuje aj drahých darov, ktoré od Jaromíra podostávala. "Dievčatá, tu som sa rozhodla predať pár vecí, ktoré už nechcem mať… Zlá energia pre mňa," napísala k ponuke a Jaromíra museli tieto slová poriadne pichnúť pri srdci.

Agáta už nechce mať s Jaromírom zjavne nič spoločné, no navždy ich bude spájať dcérka:

​Na priloženej fotke je krásny značkový prívesok so štyrmi brúsenými diamantami na hrubej zlatej retiazke. Ešte nedávno, keď s Mirkom Dopitom pózovala na jednej akcii, ho mala na krku. Keď čakala so Soukupom Rozárku, pochválila sa aj ešte drahším darom, hodinkami s mnohými drahými kameňmi luxusnej značky. Po pôrode zas so setom náhrdelníka s náušnicami z modrých drahých kameňov. Tie však zatiaľ na predaj neponúka. Zato sa zbavuje SUV za milión a pol, ktoré dostala od Soukupa po pôrode. "Bude sa predávať, keby mal niekto vážny záujem," oznámila a niet pochýb, že tým Jaromíra nepotešila. Nebyť Rozárky, dalo by sa to chápať ako pálenie posledných mostov.

Instagram/AH

Instagram/AH

Pre ženu

Najčítanejšie