Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
S rakovinou bojujúca Slováčková prvýkrát otvorene o priateľovi! Veľký spoločný krok!
Zdielať na

S rakovinou bojujúca Slováčková prvýkrát otvorene o priateľovi! Veľký spoločný krok!

Zdroj: Instagram/AS

Nielen svojím talentom, ale aj skromnosťou si získala dcéer Dagmar Patrasovej (67) a Felixa Slováčka (80) Anička Slováčková (28) veľké sympatie verejnosti. Má veľa fanúšikov, ktorí ju sledujú aj na jej instagramovom profile, kde sa im zveruje so svojimi radosťami aj strasťami. Od októbra minulého roku už všetci vedia, že sa jej vrátila rakovina a v rámci liečenia podstupuje chemoterapiu. Povzbudzujú ju a prajú jej skoré vyliečenie, no najväčšou oporou je pre ňu jej priateľ, a tiež sučka Jindřiška.

​Na vážne vzťahy dlho nemala Anička Slováčková akosi šťastie. Až vlani začiatkom leta priznala, že sa zakrátko chystá na dovolenku a okrem jej polročnej sučky Jindřišky tam bude mať aj ďalšiu príjemnú spoločnosť. "Idem tam s partiou kamarátov a s mojím chlapcom," oznámila vtedy zaľúbená speváčka. "Môj súčasný priateľ je muzikant, ale poznali sme sa dlho predtým. Než sme spolu začali chodiť, boli sme predtým najlepší priatelia," naznačila aj niečo zo zákulisia ich vzťahu. Hoci jej okoliu je iste známe aj jeho meno, verejne ho doposiaľ Anička neprezradila.

Vtedy ešte nevedela, že sa na konci leta dozvie, že sa jej vrátila rakovina, tentokrát do pľúc, a akoby sa jej tým zrútil svet. Dokázala sa však pozviechať, podstupuje chemoterapiu a naďalej vystupuje. Jej sila je obdivuhodná, ale ktovie, či by to všetko dokázala bez pevnej opory rodiny a priateľa. Ako uviedla v rozhovore pre WhatNews s priateľom sa počas jej liečby ešte viac zblížili. "Bývame spolu. On so mnou všetko zdieľa a som za to nesmierne vďačná," zverila sa a hneď dodala, že oporou sú pre ňu aj rodičia, brat a tiež kamaráti a fanúšikovia, čo si veľmi váži.

Anička s jej bývalým priateľom v najnovšom duete:

Pre pacientov je podľa jej slov veľmi dôležité, aby sa mohli spoľahnúť na niekoho v okolí a v tomto smere mala vždy šťastie. "Môj priateľ sa o mňa naozaj láskyplne stará, je mi nablízku a oporou. A nie je pre neho jednoduché zvládať moje nálady. Behom liečby sa mení telo, odrazu ste bez vlasov, opuchnutá. Prvýkrát to bolo sakra ťažké, teraz už viem, do čoho idem a čo ma čaká. Nedokážem si predstaviť, že muž v takej ťažkej chvíli svoju ženu opustí," odkryla citlivé témy zo súkromia, kde však aj v ťažkých chvíľach nachádza pokoj v náručí priateľa. Netají sa ani túžbou po bábätku, no misia číslo 1 je nateraz jasná - poraziť rakovinu. 

Pre ženu

Najčítanejšie