Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Petra Vlhová ukáza najcennejšiu trofej. Veľký glóbus chce nechať doma a nezaspať na vavrínoch
Zdielať na

Petra Vlhová ukáza najcennejšiu trofej. Veľký glóbus chce nechať doma a nezaspať na vavrínoch

BANSKÁ BYSTRICA / Petra Vlhová prišla do Banskej Bystrice aj s najcennejšou lyžiarskou trofejou - s veľkým krištáľovým glóbusom. 7-kilogramovú nádheru si opatruje doma. Robí jej radosť. Ale ak si myslíte, že teraz bude oddychovať, opak je pravdou. Už sa pripravuje na nasledujúcu sezónu.

Má za sebou najúspešnejšiu sezónu. Lyžiarka Petra Vlhová priniesla do Banskej Bystrice aj veľký krištáľový glóbus. Radosť z neho je stále veľká, no Petra už myslí na ďalšiu sezónu. "Pár ľudí sa ho dotklo, ale ostáva doma. Mám Veľký glóbus, no nemôžem na to myslieť. Možno zaspím a v sezóne sa mi nebude dariť," povedala skromne víťazka jednej z najcennejších trofejí.

Po získaní glóbusu si veľa voľna neužila, snažila sa nemyslieť na lyže a trochu vypnúť. No kým sa dá chce využiť sneh v Jasnej a začína s ďalšou prípravou.

"Keby môžem tak oddychujem aj dva mesiace, ale nie je na to priestor,"
zhodnotila Petra Vlhová.


No a zamestnáva ju aj realizačný tím, jeho zloženie ani dnes neprezradila. "Dozviete sa všetko v pravý čas," uviedla fenomenálna lyžiarka.



Hrdí sú na ňu aj vo vojenskom športovom centre, z Dukly si dnes odniesla cenu na najúspešnejšieho športovca. "Peťa vyrastá a postupne sa etabluje na vrcholové osobnosti športu," informoval šéf vojenského športového centra Dukla Roman Benčík.

A tou ďalšou veľkou métou, ktorú všetci dúfajú, že pokorí je zimná olympiáda. "Potom budem oddychovať, keď skončím moju kariéru," uzavrela lyžiarka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy