Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je to vážne! Lucie Vondráčková a jej o 18 rokov mladší priateľ spravili veľké rozhodnutie!
Zdielať na

Je to vážne! Lucie Vondráčková a jej o 18 rokov mladší priateľ spravili veľké rozhodnutie!

Archívna reportáž

Aj po vyše polroku od zverejnenia vzťahu Lucie Vondráčkovej (43) a mladého zápasníka MMA Zdeňka Polívku (24), ich vzájomná príťažlivosť a láska nielenže trvá, ale ako sa zdá, aj sa naďalej rozvíja. Aj keď ešte nebývajú spolu, často sa stretávajú, a to aj v pražskom dome známej herečky a speváčky. Odtiaľ ešte v zime Zdeněk zdieľal fotku, ako sa chystá skočiť do studenej vody v bazéne v záhrade. Ale nedávno posunuli svoj vzťah ešte ďalej.

​Pre Luciu Vondráčkovú sú rozhodne na prvom mieste v jej srdci jej dvaja synovia, Matyáš a Adam, ktorých má s exmanželom, hokejistom Tomášom Plekancom. A hoci si nový vzťah dlho odopierala, predminulý rok sa to rozbehlo. Ako prvý zverejnila vzťah s moderátorom Petrom Vojnar, pri ktorom však vyvstala otázka, či bol vôbec úprimný. Načas zostala po ich rozchode opäť sama, keď ako z čistého neba blesk prišla správa o jej novej láske s o vyše 18 rokov mladším zápasníkom MMA Zdeňkom Polívkom. Dokonca sa s ním začala objavovať aj na zápasnických podujatiach, čo predtým nepatrilo vôbec k jej záujmom, hoci šport a športovcov mala inak veľmi rada.

Odkedy sa dal Zdenek Polívka, nazývaný Game Over, dokopy s Luciou Vondráčkovou, sa aj v jeho zápasníckej kariére všeličo zmenilo. Odišiel zo svojho domovského zápasníckeho klubu, lebo sa vraj už neposúval ďalej. Povráva sa ale, že odkedy je s Luciou, začali sa u neho prejavovať hviezdne maniere. "Tešte se na novú slobodnú verziu Game Overa v roku 2023," vyjadril sa Polívka sebavedome začiatkom roka.

Popri všetkom stíha Lucka vydávať aj albumy, na tomto sa spojila aj s Kandráčovcami:

Či sa naplnia jeho zápasnícke plány, nevedno, ale že sa mu darí na poli lásky, je jasné. Lucie je idol mnohých mužov a asi nikto nepredpokladal, že práve Zdeněk bude typ, ktorý si získa jej srdce. A že je to vážne dokazuje aj fakt, že si spolu zadovážili psa, s ktorým chodia na spoločné prechádzky, ako sa zverili denníku Blesk.cz. "Je to sučka Dita, kríženec huskyho a vlčiaka, Lucie ju zachránila. Chodíme spolu na dlhé prechádzky, Lucka ide aj na dve hodiny, čo ja vždy celkom nedávam," priznal sa tento kus chlapa, ktorého ale Lucie kondičkou zjavne predčí. On zato bez problémov zdvihne Lucku na stoličke až pomaly po ramné, ako vidieť na fotkách, kde spoločne vyvádzajú pred objektívom.

"Bolo to prvýkrát v živote, čo som sa fotila spoločne s partnerom. Ale bolo to pre dobrú vec v rámci Oktagonu, tak som do toho išla s nadšením a navyše sme si to so Zdenkom užili," vysvetľovala Blesku zaľúbená Lucie. A tak sa zdá, že tento vzťah, ktorému len málokto dával šancu na dlhšie trvanie, zatiaľ funguje bezchybne. Napokon, pre mnohé páry je ich pes ako spoločné dieťa, tak ktovie, možno aj toto majú zaľúbenci ako "tréning". Ak chce Zdeněk s Luckou rodinou, nemali by už otáľať.

Pre ženu

Najčítanejšie