Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollárova známosť z Dubaja: Záhadná FOTO bruška a... Luxusná detská výbavička!

Boris Kollár a jeho známosť z Dubaja Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a jeho známosť z Dubaja (Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

BRATISLAVA - Iba pred tromi mesiacmi sa prevalila informácia o spoločnej dovolenke predsedu parlamentu Borisa Kollára (57) a bývalej súťažiacej šou X Factor Laury Vizváryovej (28). Jeho sexi známosť sa najnovšie ale podelila o záhadnú fotku bruška, a potom následne aj o luxusnú detskú výbavičku!

Minulý rok, začiatkom novembra, si predseda parlamentu Boris Kollár užíval v slnečnom Dubaji. Ako sme vás v tom čase informovali, na luxusnej dovolenke nebol sám. Spoločnosť mu robila jeho stará známa – sexi blondínka. Bola ňou práve bývalá súťažiaca zo šou X Factor Laura Vizváryová, ktorú niektorí poznajú pod prezývkou Leyla.

Od súťaže ubehlo už 8 rokov a speváčka prešla badateľnou zmenou výzoru, začala úspešne podnikať a tiež porodila svoje prvé bábätko. Momentálne vychováva 6-ročného synčeka Peťka, ktorým sa rada na sociálnych sieťach pochváli. Svojimi fotkami však v poslednej dobe nejako šetrí.

Kollárova známosť z Dubaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.V/TV JOJ)

Nielenže sa v online svete ukazuje menej, dokonca si aj na fotenia nových kúskov do vlastného obchodu hľadá modelky. Pritom v minulosti nový tovar prezentovala sama na sebe. Nedávno sa síce podelila o záhadnú fotografiu celej postavy, ale na oblasť bruška umiestnila veľké srdiečko.

Kollárova známosť z Dubaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Následne bolo prekvapivé aj to, keď na Instagrame zverejnila záber luxusnej detskej výbavičky. Pri tejto príležitosti sme Lauru aj kontaktovali, ale na našu otázku, či je v očakávaní, zatiaľ neodpovedala. 

Kollárova známosť z Dubaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Boris KollárLaura Vizváryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu