Scherzingerovej narodeninová oslava? Mykonos, plážový bar a tanček v odvážnych bikinách

K narodeninovej oslave si dopriala poriadnu párty. A svojim fanúšikom zase peknú "podívanú". Speváčka Nicole Scherzinger odletela na Mykonos a užívala si v plážovom bare.

05.07.2022 00:00
debata
Video

VIDEO: Sexi video z plážového baru – takto sa zabáva oslávenkyňa Nicole Scherzinger.

Niekdajšia líderka formácie Pussycat Dolls oslávila koncom júna svoje 44. narodeniny – to bola príležitosť na dovolenku aj poriadny žúr. Scherzinger pritom odštartovala v idylickom luxusnom stredisku Saint Moritz v horách, aby sa následne súkromným lietadlom presunula na vychytený grécky ostrov. Ten miluje smotánka celého sveta a pravidelne sa v sezóne plní nielen celebritami, ale aj majetnými dovolenkármi, ktorí si môžu ostrov so závratnými cenami dovoliť.

Speváčka a muzikálová herečka Scherzinger sa ku nim určite radí. Na internete sa objavilo video, ktoré ju zachytáva v dobrej nálade, tancujúc a vrtiac sa do rytmu hudby v plážovom bare. Do očí určite udrie aj jej mimoriadne bujný dekolt, ktorý 44-ročná rodáčka z Havaja zahalila do pomerne sporých bikín.

704844099 Čítajte viac Verešová vo Varoch (po)odhalila dokonalé pozadie! Už jej chýba len blondín s veľkou topánkou...

Hoci na videu je americká celebrita zachytená v spoločnosti kamarátky, spoločnosť na gréckom výlete jej robil aj jej partner – športovec Thom Evans. Dvojica randí spolu už niekoľko rokov a mnohí priatelia speváčky vraj čakajú na to, kedy sa konečne dvojica rozhýbe aj ku sobášu.

K tomu sa zjavne malo schyľovať aj v minulosti, keď umelkyňa a tanečnica tvorila pár s pretekárom Lewisom Hamiltonom či následne tenistom Grigorom Dimitrovom. Ani jeden z týchto vzťahov, v ktorých Nicole vždy bola staršia, však nevyšiel. Snáď do tretice… možno by to bol pre ňu ten najkrajší darček k narodeninám.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #narodeniny #Nicole Scherzinger #oslava #Mykonos #mall.tv

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...