Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bizarná LOVE STORY z JOJky: TOTO by mnohí ľudia nedokázali!

Veronika a Paulo Zobraziť galériu (3)
Veronika a Paulo (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Porotcovia jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa stretávajú s rôznymi životnými príbehmi a osudmi. Inak tomu nie je ani v aktuálnej - deviatej sérii projektu. Už dnes večer sa na obrazovkách predvedú sympatická Češka Veronika a jej manžel - Talian Paulo, ktorých vzťah sa rodil ozaj zaujímavo.

Veronika a Paulo sa venujú krasokorčuľovaniu na kolieskových korčuliach. Svoj talent prišli predviesť aj Slovákom a Čechom. A veru, porotcovia sa na nich dívali so zatajeným dychom. „Ľuďom sa to páči a nás to baví,” povedala pred kamerami sympatická blondínka.

VIDEO: Veronika a Paulo v šou Česko Slovensko má talent rozhodne zaujali.

Veronika a Paulo v šou Česko Slovensko má talent (Zdroj: TV Joj)

Zaľúbenci zaujali porotu nielen svojím vystúpením, ale aj netradičným príbehom lásky. Spoznali sa totiž pred 16 rokmi v Dánsku. Obaja pochádzajú z cirkusantských rodín a šesť mesiacov tam spolu pracovali. Posledný mesiac si začali budovať vzťah, avšak ich cesty sa museli rozísť. Veronika s rodinou sa presunuli do Švajčiarska, Paulo do Nemecka. „Bolo to hrozné. Za celý pol rok prišiel za mnou len na jediný deň. Asi mesiac na to ma cez telefón požiadal o ruku a prsteň mi poslal poštou,” prezradila Veronika, čím viacerých ozaj prekvapila 

Veronika a Paulo teda spečatili svoju lásku svadbou v čase, keď sa poznali len rok a ich vzťah väčšinu času fungoval na diaľku. Keďže sú ale manželia už 15 rokov, je jasné, že sa im tento risk ozaj vyplatil. „Je to jeden z najzaujímavejších vzťahov, aké sme tu kedy mali,” zhodnotil porotca Jakub Prachař. 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu