Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je chorá spoločnosť alebo herec, ktorý zdieľal fotku manželky a syna? Je TOTO sexuálna narážka?!
Zdielať na

Je chorá spoločnosť alebo herec, ktorý zdieľal fotku manželky a syna? Je TOTO sexuálna narážka?!

Po tom, čo sa stal americký herec Alec Baldwin (64) priamym účastníkom tragédie počas nakrúcania filmu Rust v októbri 2021, keď mal nechtiac zastreliť kameramanku Halynu Hutchins (†42), je pod drobnohľadom verejnosti. Iste by bol rád, keby ho už konečne súd zbavil ťažkého obvinenia, no práve naopak - prokurátori oznámili, že ho predsa len plánujú obviniť z neúmyselného zabitia. Herec sa snaží svoju myseľ rozptýliť peknými chvíľami s jeho početnou rodinou, no nedávno zdieľaná fotka s nevhodne zvolenou poznámkou, vyvolala u mnohých nevoľu.

​V rodine herca Aleca Baldwina s jeho manželkou Hilari, s ktorou majú sedem detí, musí byť iste vždy riadne živo. Unavená mama Hilaria zrejme uvítala, keď sa jej šesťročný synček Leo pred pár dňami ujal úlohy, že jej pomasíruje chrbát. Tento milý moment zachytil Alec a snímku zdieľal na Instagrame. Pripísal k nej ale trochu pikantnú poznámku a hneď bolo postarané o rozruch.

Ktovie, aké "kučeravé" myšlienky behali Alecovi v hlave, keď písal komentár k fotke manželky a ich malého synčeka. "Starý trik 'nechaj ma, aby som ti pomasíroval chrbát'," tak znie vyjadrenie, ktoré vyvolalo rozruch. Je tam zjavne narážka na to, ako niektorí muži balia ženy, no mnohí si to okamžite vztiahli na malého chlapčeka a jeho mamu. Inak rozkošná fotka sa po Alecových "sugestívnych sexuálnych narážkach", ako ich nazvala pomerne veľká skupina sledovateľov, stala terčom ich kritiky.

Alec a Hilaria plodia deti jedna radosť:

​Hneď to aj riadne schytal v komentároch. "Predstavte si, že by ste mali byť obžalovaný z neúmyselného zabitia a prvý príspevok po oznámení, ktorý urobíte, je fotka s vaším malým synom so sexuálne sugestívnou narážkou," vyjadril svoje pobúrenie jeden zo znepokojených sledovateľov. "To je dosť poriadne divný komentár k fotke tvojho syna a jeho matky," mieni iný. "Tento nápis je nechutný," komentoval to ďalší. "Sexualizovať deti je vždy veľmi divné, ale vlastné dieťa? Fuj!," pridal sa ešte jeden a nebol posledný. Na druhej strane je na zamyslenie, či je to v rámci politickej hyperkorektnosti skutočne o kontrole každého slovka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Iste tieto kritické poznámky nepozdvihli hercovu náladu v očakávaní súdu ohľadom tragickej streľby na pľaci, keďže okresná prokurátorka uviedla, že obvinenia budú vznesené do konca mesiaca. Vo vyhlásení stálo: "Herec a producent Alec Baldwin a zbrojárka Hannah Gutierrez-Reed budú obvinení z dvoch prípadov neúmyselného zabitia. Po dôkladnom preskúmaní dôkazov som zistila, že existuje dostatok dôkazov." Baldwinov advokát Luke Nikas označil obvinenie voči jeho klientovi za "strašný justičný omyl", lebo sa len "spoliehal na odborníkov, ktorí ho ubezpečili, že v zbrani nie sú ostré náboje," a verí, že vyhrajú. Azda by si mal ale o to viac dávať v tejto situácii pozor na nešťastné formulácie, keď strážcovia morálky nespia.

Pre ženu

Najčítanejšie