Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Až dojímavo naivná Cibulková! TOTO sa opýtala ľudí, čakala snáď inú odpoveď?
Zdielať na

Až dojímavo naivná Cibulková! TOTO sa opýtala ľudí, čakala snáď inú odpoveď?

Archívna reportáž

Už o mesiac bude u Navarovcov veľká sláva! Malý Jakubko oslávi prvé narodeniny a niet pochýb, že Dominika už chystá štýlový žúr, ako to bolo aj pred rokom pri "baby shower" párty pred jeho narodením, ako aj pri krstinách. V najbližších mesiacoch sa ukáže, či sa začne chlapček meniť - ako sa totiž hovorí, do roka sa deti podobajú obvykle najmä na otca, potom sa to už môže vyvinúť inak.

Povráva sa, že príroda to zariadila pred dávnymi rokmi tak, aby sa bábätko podobalo prvé mesiace viac na otca a ten cítil puto, pre ktoré sa počas zraniteľného obdobia postaral o ženu a dieťa a hneď "neušiel". Evolúcia už síce odvtedy spravila míľové kroky, no zdá sa, že v mnohých prípadoch to stále platí. Rozhodne je to aj prípad Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru, no Jakubko sa podobá na otca tak veľmi, že je neveľká šanca, aby sa to radikálne zmenilo.

Od prvého momentu bolo jasné, že chlapček je celý otec a ako plynú mesiace, je to výraznejšie a výraznejšie. Dominika s tým iste nemá problém, svojho muža miluje a napokon, je to predsa aj fešák. No predsa len, každý rodič túži, aby mal jeho potomok aspoň niečo aj po ňom.

Toto prezradila Dominika krátko po narodení synčeka o svojom dielku:

​Aktuálne zverejnila fotku, kde sú s Jakubkom tvár pri tvári a položila svojim sledovateľom zásadnú otázku. "Povedala by som, že toto je úplne po prvýkrát, odkedy sa Jakubko narodil, čo vidím v jeho tvári aj kúsoček zo mňa. Súhlasíte?" napísala Cibulková k fotke. Jednoznačne sa dá súhlasiť s hashtagom, ktorý k záberu pridala "lámč sŕdc", lebo to Jakubko nepochybne bude, už teraz patrí medzi najkrajšie deti slovenských celebrít.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

No čo sa podoby týka, skutočne len s prižmúrením, ba až zavretím oboch očí by tam ktosi našiel nejakú väčšiu podobu syna a mamy. Pár takých milosrdných sa tam našlo, ale jednoznačne prevládali názory ako "Jakubko je celý ocko", či "je to celý váš manžel" a podobne. No ešte stále sa môže ukázať, že sa to predsa len v najbližších rokoch trošku zmení, no Dominika by asi bola najspokojnejšia, ak by bol jej chlapček najmä pohybovo zdatný po nej. A to sa zatiaľ javí, že tak aj bude, všetky vývojové miľníky zvládal dokonalo tabuľkovo, ba aj skôr. 

Súvisiace články

Najčítanejšie