Oscarové hviezdy v bikinách, vyzlečené modelky aj svalovci z plátna! Tieto tváre začali rok 2023 na pláži

Kto by protestoval voči tomu, ak by mohol nevľúdne zimné počasie vymeniť za slnko, more a teploty okolo tridsiatky? Novoročná dovolenková sezóna zlákala už množstvo celebrít.

14.01.2023 12:00
Joy Corrigan Foto:
Modelka a influencerka Joy Corrigan počas fotenia v mexickom Tulume.
debata

Od štartu nového roka sa do exotiky vydali mnohé celebritné osobnosti – či už je reč o modelkách, hviezdičkách z reality-šou, ale tiež o slávnych hercoch alebo predstaviteľoch hudobnej brandže.

Iba pred pár dňami sa napríklad v agentúrach objavili paparazzovské zábery herca Brada Pitta, ktorý prvé dni nového roka strávil v Mexiku s krásnou novou partnerkou Ines de Ramonovou. Plážovú atmosféru a horúce počasie len nedávno užíval aj herec Mark Wahlberg – päťdesiatnik s formou, ktorú mu závidia aj výrazne mladšie ročníky.

Topmodelka Bella Hadid a jej dovolenková bikini...
Hviezda reality-šou Selling Sunset Christine...
+17Modelka a influencerka Joy Corrigan počas...

Mimochodom, práve Wahlberg už niekoľko rokov pravidelne na pár dní na prelome rokov odlieta na ostrov Barbados, ktorý je obľúbenou destináciou jeho rodiny. Tento rok sa však rodisko speváčky Rihanny zaradilo medzi vychytené destinácie aj u ďalších osobností. Objavila sa tam napríklad herečka Gwyneth Paltrow s celou rodinou či speváčka a moderátorka Molly Rainford. Spevák Olly Murs zase na tento malebný ostrov vzal svoju snúbenicu Ameliu Tankovú a spoločne sa stali magnetom pre objektívy.

zväčšiť Topmodelka Bella Hadid a jej dovolenková bikini... Foto: Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid a jej dovolenková bikini nálada zachytená na pláži.

Medzi najčerstvejšími dovolenkármi sú zase pre zmenu dámy ako topmodelka Bella Hadid, ktorá svoje plážové radovánky zdieľala aj na sociálnej sieti, ale tiež napríklad bývalá futbalová star Francesco Totti s novou partnerkou Noemi Bacchiovou či modelka a influencerka Joy Corrigan. V prípade poslednej menovanej sa však vlastne skôr rátajú dni, ktoré na pláži netrávi – ako modelka plaviek je pre ňu podobná lokácia vlastne druhým domovom.

A ktoré ďalšie známe mená ešte odštartovali rok 2023 na pláži? Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #pláž #bikiny #Mark Wahlberg #Bella Hadid #Joy Corrigan #rok 2023

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...