V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Je už absolútne bežné, že dnešné fotografie a zábery v časopisoch či reklamných kampaniach prechádzajú úpravami a retušou. Aj to je často zdrojom komentárov na internete, kde sa potom užívatelia (ale aj médiá) pozastavujú nad tým, aký je rozdiel reality a magazínovej ilúzie.

31.03.2023 00:00
Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Foto:
Internetová superstar a podnikateľka Kim Kardashian predvádzala svoje povestné krivky pri fotení novej kampane plaviek vlastnej značky SKIMS v Malibu. Veterné počasie musela zvládnuť, zvyšok štábu bol pritom zababušený v bundách a vetrovkách.
debata (11)

V prípade najnovších paparazzovských záberov, ktoré sa objavili v amerických aj európskych médiách pred pár dňami, sa však diskusia otočila iným smerom. A to v prospech hlavnej protagonistky – slávnej televíznej a internetovej ikony a tiež úspešnej podnikateľky Kim Kardashianovej.

Sydney Sweeney Čítajte viac Kam skôr pozerať? Kráska z Eufórie v bikinách vyrazí dych a fešák z Top Gun... utrite si pot z čela

Mama štyroch detí sa objavila na pláži v Malibu, kde zjavne vznikli nové fotografie ku kampani jej vlastnej značky SKIMS. Na sebe mala oblečené žuvačkovo-ružové dvojdielne plavky so športovou podprsenkou na zips a miniatúrnymi tanga-nohavičkami.

Internetová superstar a podnikateľka Kim...
Internetová superstar a podnikateľka Kim...
+2Kim Kardashian počas fotenia na pláži v Malibu,...

Paparazzovia zachytili povestné Kardashianovej krivky, ale najmä jej formu. A nad ňou sa s nadšením pozastavujú médiá aj internetoví fanúšikovia, ktorých zaujal fakt, ako výborne 42-ročná brunetka vyzerá ešte pred zásahom retuše a úpravami fotografií v počítači.

zväčšiť Internetová superstar a podnikateľka Kim... Foto: Profimedia
Kim Kardashian, bikiny, fotenie Internetová superstar a podnikateľka Kim Kardashian predvádzala svoje povestné krivky pri fotení novej kampane plaviek vlastnej značky SKIMS v Malibu. Veterné počasie musela zvládnuť, zvyšok štábu bol pritom zababušený v bundách a vetrovkách.

Kim Kardashian predviedla na záberoch tónované brušné svaly a pevné ramená aj stehná. Kypré obliny pozadia sú neprehliadnuteľné, ale aj v tomto prípade je zjavný tréning a tvrdá drina. Na záberoch tiež jasne vidieť, že hviezda má zimomriavky. Počasie v deň fotenia veľmi tímu americkej superstar neprialo. Fúkal silný vietor a bolo len niekoľko stupňov nad nulou, keďže od mora šiel studený vzduch.

Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Čítajte viac Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Hoci celý fotografický tím je oblečený vo vetrovkách a bundách, Kim zvládla fotenie v pár miniatúrnych odevoch na jednotku s hviezdičkou. Pri multimiliónovom obrate, ktorý jej značka SKIMS generuje, sa to však asi dá pochopiť. Viac záberov z fotenia si pozrite v galérii vyššie. Štýl Kim Kardashianovej nájdete aj v galérii pod článkom.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Kim Kardashian #fotenie #Malibu

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...