16.4.2024 10:43 | O2

O2 má v ponuke nový program pre mladých. 4 GB dát a volania na tri čísla za 10 eur

Zdroj: Filip Maxa

Súčasťou je aj online ochrana pre dieťa. Rodič vie nastaviť aj viac dát či minút.

O2 začína od dnešného dňa predávať nový program Junior, ktorý sa bude dať aktivovať zákazníkom, ktorí už majú aspoň jeden bežný paušál od tohto operátora. Ide o program na samostatnej SIM karte. Novinka je určená pre deti. Rodičia môžu sami spravovať limity programu. Základný program Junior stojí 10 eur mesačne.

Obsahuje 4 GB dát a neobmedzené volania a správy na tri čísla v akejkoľvek sieti, ktoré sa dajú meniť raz za fakturačné obdobie.

„Aby mohlo dieťa volať a posielať správy aj na iné čísla, než sú tie, ktoré sú zadefinované v rámci služby Donekonečna trom, rodič dieťaťu môže nastaviť tzv. limit spotreby. Vďaka tomu určí, akú maximálnu sumu môže dieťa použiť na telefonovania a odosielanie správ, ale na konci fakturačného obdobia zaplatí len za skutočne prevolané minúty a odoslané správy,“ popisuje O2.

Aj viac minút či dát

Rodič vie nastaviť limit pre dát a volania a správy. 1 GB dát navyše stojí 2 eurá, minúta a správa 12 eurocentov. Rodič program spravuje v aplikácii operátora.

„Príklad: Dieťa má počas zúčtovacieho obdobia nastavený limit na 4 eur a prevolá 5 minút na iné číslo ako číslo definované v rámci služby Donekonečna trom. Výsledná suma faktúry bude 10 eur a 60 centov. 10 eur základný mesačný poplatok a nadspotreba za volania vo výške 60 centov,“ vysvetľuje operátor.

Súčasťou je aj online ochrana pre deti. Zdroj: Filip Maxa

Súčasťou je aj online ochrana v cene služby. O2 Security podľa operátora prináša ochranu pred nebezpečnými webmi a neželaným obsahom. Extra spoplatnené volania a SMS sú zablokované.