Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spackaná plastika českej speváčky má DOHRU: KONIEC kamarátstva s doktorkou a... VYHRÁŽKY právnikom!

Petra Janů Zobraziť galériu (3)
Petra Janů (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Známa česká speváčka (70) chcela vyzerať mladšie. Tak sa však nestalo a uškodila si bioplastickou látkou, ktorú si nechala vpichnúť do tváre. Po aplikovanej dávke sa jej na istý čas zmenila tvár. Prejavila sa jej totiž alergia! S doktorkou, ktorá jej tento zákrok vykonávala, bola donedávna veľká kamarátka. To sa ale zmenilo, ako ukazujú najnovšie informácie.

Petra Janů sa netají tým, že chce vyzerať mladšie. Vyhľadáva všelijaké skrášľovacie metódy. Naposledy podstúpila zákrok, ktorý jej vykonávala jej najlepšia kamarátka a známa česká doktorka. Látka, ktorú si nechala vpichnúť do tváre, sa volá metacrill. Ten je známy svojím zložením ako „plexisklo“. Vyvolalo jej to alergickú reakciu a plastika sa skončila katastrofálne. Následkami trpí dodnes!

Takto si to určite nepredstavovala. „Nakoľko mi kedysi pred mnohými rokmi látka metacrill reagovala na zmenu farby na vlasy a spôsobila mi desivú alergickú reakciu, kedy som musela vyhľadať odborníkov. Z dostupných informácii aj podľa rád odborníkov môže táto bioplastická látka aplikovaná do tvárovej časti – čo som sa dozvedela neskôr od iných odborníkov – reagovať s niečím aj niekoľko rokov po aplikácii,“ vyjadrila sa.

Spackaná plastika českej speváčky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Speváčka a doktorka Ivana Němečková mali veľmi dobrý vzťah. Dokonca boli aj na spoločnej dovolenke v zahraničí. Teraz však vyšli na povrch nové skutočnosti, ktoré naznačujú rozpad ich kamarátstva. Pekného slova v najnovšom príspevku zverejnenom na sociálnej sieti na doktorku nenašla...

„Odmietam byť súčasťou „promo akcie“ pani doktorky, jej služby som v minulosti využila na jej odporúčanie a presvedčenie o bezpečnosti a nezávadnosti látok, ktoré mi aplikovala. Potom, čo sa látka, ktorú mi aplikovala (metacrill, takisto ako mnoho ďalším), ukázala ako pre mňa nevhodná a spôsobila mi značné komplikácie, som sa rozhodla služby nevyužívať!“ rozhorčila sa v najnovšom príspevku na adresu známej doktorky.

Spackaná plastika českej speváčky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Je zrejmé, že spomínaná doktorka speváčku značne vytočila svojou kampaňou, ktorú si vytvára na jej mene, aj keď so zákrokom, ako sama priznala, nebola spokojná. „Bohužiaľ to zašlo tak ďaleko, že sa začali objavovať informácie bez môjho vedomia, a preto som sa rozhodla vyjadriť. Zvlášť potom, čo MUDr. Němečková bez môjho vedomia a súhlasu sa dopustila verejne porušenia lekárskeho tajomstva tým, že v článku boli podrobné informácie o niektorých zákrokoch, ktoré mi mala vykonávať. Nemohli pochádzať od nikoho iného než práve od nej,“ povedala otvorene.

Ak toto vyjadrenie nezaberie a isté veci sa v najbližšej dobe nezmenia, je ochotná povolať aj právnikov. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: Petra Janů
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu