Honor MagicOS 7.0: inteligentný, plynulý a zameraný na ochranu súkromia

Výrobca uviedol na čínskom trhu najnovšiu verziu svojho používateľského prostredia MagicOS. Vylepšuje konektivitu medzi zariadeniami, ponúka plynulý výkon a vyššie zabezpečenie súkromia.

Súčasťou novej verzie Honor MagicOS 7.0 je systém MagicRing, ktorý umožňuje zdieľanie služieb medzi systémom a zariadeniami. Na rozdiel od manuálnych prepojení v tradičných riešeniach umožňuje MagicRing automatické vzájomné prepojenie viacerých kompatibilných zariadení v rámci rovnakého účtu pri zachovaní nízkej spotreby energie.

Súčasťou technológie MagicRing je funkcia Honor Note, ktorá poskytuje offline prístup k informáciám, anotáciu PDF a synchronizáciu zvuku a textu medzi rôznymi zariadeniami. MagicOS 7.0 prináša aj celý rad vylepšení systému Magic Live Engine, kedy využíva machine learning, teda strojové učenie na uľahčenie každodenných úloh. 

Nová funkcia Magic Text inteligentne rozpoznáva text na obrázku a konvertuje ho do súboru. Jediným ťuknutím môžete naskenovať text pomocou fotoaparátu a uložiť ho ako súbor PDF. Systém MagicOS 7.0 je podľa výrobcu ešte rýchlejší a plynulejší. technológia Link Turbo X vylepšila kvalitu komunikácie a GPU Turbo X prináša lepší herný zážitok pri vyššej snímkovej frekvencii, a zároveň zníženej spotrebe energie.

Technológia MagicGuard zahŕňa tri vrstvy bezpečnostnej ochrany v čipsete, operačnom systéme a v aplikácii. Vďaka bezpečnostnému systému Dual TEE, vyvinutému spoločne so spoločnosťou Qualcomm, ponúka MagicOS 7.0 šifrovanie na hardvérovej úrovni, ktoré chráni údaje používateľov a poskytuje lepšie súkromie a bezpečnosť.

Nový systém dostali ako prvé smartfóny série Honor 80, postupne sa formou aktualizácie rozšíri aj na ďalšie zariadenia. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu