Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Michal Hudák smúti za otcom (†83): Plne zaočkovaný podľahol COVIDU-19… Pred týždňom prišiel aj o strýka!

Michal Hudák prežíva obrovskú bolesť. Zobraziť galériu (4)
Michal Hudák prežíva obrovskú bolesť. (Zdroj: Jan Zemiar)

PREŠOV - Večne veselý televízny zabávač Michal Hudák (52) aktuálne veľa dôvodov na úsmev nemá. Život mu totiž uštedril rovno dve bolestivé rany. V pondelok prišiel o najdôležitejšieho muža svojho života. Otec (†83), po ktorom zdedil meno, podľahol Covidu-19. Smútok je o to väčší, že len pred týždňom pochovali aj strýka, otcovho brata.

Jedna rana za druhou! Pandémia Covidu-19 navždy poznačila životy miliónov ľudí po celom svete. S trpkosťou na ňu bude spomínať aj jojkár Michal Hudák. V pondelok totiž prišiel o svojho milovaného otca. Podľa denníka Plus 1 deň v domove pre seniorov, kde žil, pred pár dňami potvrdili ochorenie Covid-19. 


Obrovská rana pre Michala Hudáka: SMRŤ otca!


Operovalo sa teda s informáciou, že tomuto zákernému vírusu podľahol aj pán Michal. A to nám napokon potvrdil aj samotný zabávač. Nie je pravdou, že bol v nemocnici pripojený na umelej pľúcnej ventilácii, no je smutným faktom, že prehral boj s koronavírusom. Napriek tomu, že toto ochorenie nebral na ľahkú váhu a bol plne zaočkovaný. 

Pre rodinu Hudákovcov je to ďalšia veľká rana, keď sa ešte nestihli spamätať ani z tej prvej. Len pred týždňom sa totiž museli navždy rozlúčiť aj so strýkom - bratom pána Michala. Topky.sk vyjadrujú úprimnú sústrasť celej rodine.

Viac o téme: Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu