Samsung čoskoro zaháji beta test svojho nového prostredia One UI 4

Na nové používateľské rozhranie láka oficiálny obrázok, ktorý odhaľuje, že beta verzia bude založená na operačnom systéme Android 12. Čakať máme nové funkcie, ikony a systémové farby.

O novej verzii používateľského rozhrania One UI sa šepkalo už skôr. Mnohí očakávali, že bude mať označenie 3.5, ale Samsung napokon skočí rovno na číslo 4. Informácie potvrdil na svojom komunitnom fóre, kde pridal aj oficiálny obrázok, týkajúci sa beta testovania. Ten síce neobsahuje konkrétny začiatok, ale odhaľuje, že beta verzia bude založená na Android 12. 

Testovanie bude zrejme dostupné zatiaľ len v Južnej Kórei pre používateľov ​​Galaxy S21, Galaxy S21 Plus a Galaxy S21 Ultra. Zúčastniť sa ho budú môcť prostredníctvom registrácie v aplikácii Samsung Members. Samotný výrobca zatiaľ nezverejnil detaily o tom, čo všetko nové One UI 4 prinesie. Očakávajú sa však nové ikony, systémové farby či funkcie v súlade s Androidom 12. 

Neoficiálne informácie hovoria, že beta test začne v auguste s tým, že stabilné vydanie nového prostredia má prísť niekedy koncom roka. Viac informácií sa zrejme dozvieme počas udalosti Galaxy Unpacked, ktorá sa uskutoční budúci mesiac. 

Zdroj: Samsung



 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu