Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

HOROROVÁ DOVOLENKA Wandy Hrycovej: Skončila v NEMOCNICI!

Wanda Adamik Hrycová Zobraziť galériu (4)
Wanda Adamik Hrycová (Zdroj: Instagram)

TOSKÁNSKO - Takto si to nepredstavovala! Wanda Hrycová si v uplynulých týždňoch dopriala zaslúžený oddych v krásnom Taliansku. O momentky z dovolenky a rôzne zaujímavosti sa prostredníctvom Instagramu delí aj s priateľmi a priaznivcami. Aktuálne sa im zverila s tým, že kvôli nečakaným komplikáciám skončila v rukách lekárov.

Wanda Adamik Hrycová sa spolu s manželom Marekom a svojími troma synmi - Artemom, Vadimom a Nazarom vybrali na tohtoročnú dovolenku do Talianska. Ako prezrádzajú blondínkine príspevky na Instagrame, všetci si tieto chvíle, stretnutia s priateľmi a zaujímavé potulky naplno užívajú. 

Galéria: Wanda Adamik Hrycová sa tento rok vybrala na potulky do Talianska.

Rodinka najnovšie zakotvila v prázdninovom dome, ktorý sa nachádza v olivovom háji. Nuž a tu Wanda narazila na nečakané komplikácie. „Som komplet celá spuchnutá, horné dýchacie cesty úplne upchaté, nonstop mi tečie z nosa a keďže mi to steká na priedušky mávam také záchvaty kašľa, že ľuda odo mňa bočia. A to všetko asi z olivovníkov,” prezradila producentka, ktorej tieto problémy vôbec nepridali na dobrej nálade.

Humor ju však spočiatku neopúšťal. „Sľubujem na všetko, čo mi je drahé, že keď môjho muža na jar opäť chytí jeho tradičná megasilná alergia, už sa na neho nebudem pozerať ako na simulanta, ktorý sa len chcel uliať z jarných záhradkarských prác,” dodala s pobavením. 

Ako ale pár hodín na to Wanda priznala, so zhoršujúcim zdravotným stavom ju už smiech prešiel. Situácia bola natoľko vážna, že musela vyhľadať lekársku pomoc. 

 

Viac o téme: Wanda HrycováWanda Adamik Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu