Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Woodsa po kotrmelcoch smrti z auta vystrihli

Hviezdny golfista Tiger Woods skončil po vážnej dopravnej nehode v nemocnici, kde ho s početnými zraneniami kolena čaká operácia. Američan údajne pretočil svoje vozidlo na strechu a záchranári ho museli z vraku vystrihnúť.

Tiger Woods bol dnes ráno v Kalifornii účastníkom autonehody, pri ktorej utrpel početné zranenia nohy. Momentálne je na operačnej sále,“ oznámil Woodsov agent Mark Steinberg. Presný rozsah zranení 35-ročnej golfovej ikony zatiaľ nie je známy.

Podľa polície nebolo do havárie zapojené žiadne ďalšie vozidlo, pričom Woods, ktorý má na konte rekordných 82 titulov na PGA TOur, bol vo svojom automobile sám. Zábery z helikoptéry televíznej stanice KABC-TV z miesta nehody ukázali vozidlo na boku vedľa cesty s čelnou stranou ťažko zničenou a s použitými respektíve vystrelenými airbagmi.

Držiteľ 15 major titulov sa v poslednej dobe zotavoval po piatej operácii problematického chrbta. Pôvodne očakával, že sa po odstránení úlomku platničky, ktorá mu tlačila na nerv a spôsobovala bolesti, sa k súťažnému golfu vráti v polovici marca. Na začiatku týždňa ale pripustil, že rekonvalescencia neprebieha podľa predpokladov a možno nestihne aprílové US Masters.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov