Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Agáta sa ukázala úplne NAHÁ! A jej mama prezradila, koho je bábo úplná kópia..!
Zdielať na

Agáta sa ukázala úplne NAHÁ! A jej mama prezradila, koho je bábo úplná kópia..!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Z tretieho tehotenstva Agáty Hanychovej (37) sa teší aj jej mama Veronika Žilková (61). Už o mesiac by mala prísť na svet jej druhá vnučka, ktorú nazýva Ruženka, ako obmena Rozárky, ako vybrala dcérke meno Agáta. Zatiaľ čo známa influencerka zdieľala na Instagrame fotku, kde sa ukázala úplmne nahá, mama Veronika sa rozplývala nad podobou tváre vnučky na zábere z 3D ultrazvuku.

​Posledný mesiac pred pôrodom je už po fyzickej stránke pre nastávajúce mamičky veľmi náročný. Agáta Hanychová našla úľavu v thajskej masáži. Pred tým, ako si vyzlečená ľahla na masážny stôl, si ešte urobila pred zrkadlom poriadne odvážne selfie, s ktorým sa pochválila na Instagrame. Zdá sa, že si vychutnáva svoje telo aj s bruškom a aj jej to veľmi svedčí - podarilo sa jej zachovať štíhlu figúru, hoci v predchádzajúcich tehotenstvách výrazne pribrala. Na masáž ale nešla sama, no nebol to ani Jaromír, kto jej robil garde. "Som rada, že už mám takého veľkého chlapčeka, že ide na masáž vedľa sám. A teraz idem ja," pochválila sa, že so sebou vzala aj najstaršieho syna Kryšpína.  

Odvážna Agátina fotka:

Instagram/AH

Neskôr už vymasírovaná Agáta veselo streamovala na Instagrame a nechýbala ani jej mama, Veronika Žilková, ako to majú občas zvykom. Hlavnou témou bolo, ako Agáta prežíva posledné týdne pred pôrodom. Veronika hneď s nadšením upozornila na dcérin 3D ultrazvuk. "Ty si ten ultrazvuk ľuďom neukázala, ale Růžena je úplne Soukupova kópia. Ako keby zaboril tvár niekam do snehu. Tá podoba je neuveriteľná," poukázala na údajnú podobu vnučky s dcériným partnerom. To oteckovia počujú radi ako "dôkaz", že je dieťatko naozaj ich. Ale aj malá Mia zas pobrala veľa z podoby jej otca Jakuba Prachařa a to isté platí pre Kryšpína a jeho otca Mirka Dopitu.

Agáta zarezáva v štúdiu a nakrúca jej šou Holčičky aj krátko pred pôrodom:

Agáta potvrdila, že pre druhú dcérku nebude vopred nič kupovať, už aj z poverčivosti. Najmä nie kočík, či postieľku. Rozárka bude mať niečo iste aj po starších súrodencoch, ako to už býva. Zatiaľ sa Agáta nezmienila, či je dokončená rekonštrukcia Soukupovho domu, kde by mali mať všetky jej deti svoje izbičky. Tam by mali potom všetci žiť ako jedna rodinka. Na pomoc v domácnosti si zaobstarala Filipínku, ktorá už u nej býva. Pri pôrode malej Rozárky má byť aj Jaromír Soukup a ako nedávno prezradili, dievčatko bude mať priezvisko po otcovi a rovnako aj Agáta by mala byť v dohľadnej dobe Soukupová.

Agáta a jej mama majú priam kamarátsky vzťah a vďaka mladistvému vzhľadu Veroniky vyzerajú takmer ako rovesníčky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie