Keď nakrúcala v plavkách, celá pláž sa pozerala jej smerom. Táto forma je fuč a DiCapriova ex prekypuje šťastím

Prešlo už sedem rokov od chvíle, čo sa modelka a ašpirujúca herečka Kelly Rohrbach objavila na pláži v slávnych červených plavkách záchranárky. Dostala vtedy rolu vo filmovom príbehu inšpirovanom slávnym seriálom Baywatch.

03.12.2023 00:00
Kelly Rohrbach Foto:
Modelka a herečka Kelly Rohrbach na zábere z roku 2016 pri nakrúcaní filmu Pobrežná hliadka.
debata

Rodáčka z New Yorku sa podľa tvorcov stala dokonalým moderným symbolom krásnej záchranárky – dámy, bez akej by sa nezaobišla ani jedna séria v minulosti takého populárneho televízneho projektu, ktorý priniesol slávu herečkám ako Pamela Anderson či Erika Eleniak.

pamela1999 Čítajte viac Ani štipku! Pamela Anderson poriadne prekvapila. Na ostrosledovanú akciu prišla bez mejkapu... A výsledok? Krásna

Rohrbachovú k tomu predurčovala nielen pekná tvár a krivky, ale aj početné skúsenosti s pózovaním v plavkách. Ako modelka bola žiadaná práve pre kampane dámskej bielizne či plážovej garderóby.

Tehotná modelka Kelly Rohrbach si užívala... Foto: Profimedia
Kelly Rohrbach Tehotná modelka Kelly Rohrbach si užívala slnečné popoludnie na pláži v Malibu.

Blondínku, ktorá tento rok oslávila Kristove roky, zachytili objektívy na pláži aj pred pár dňami. Jedno je isté – podoba z Pobrežnej hliadky je momentálne (aspoň na nejaký čas) minulosťou. Pôvabná Kelly je totiž v požehnanom stave a podľa aktuálnych papaprazzovských záberov sa termín jej pôrodu nezdržateľne blíži.

Margot Robbie Čítajte viac Barbie konečne ukázala svojho Kena, toto je vyvolený Margot Robbieovej. DiCaprio namiesto talianskej modelky strávil večer s inou dámou

Počas oddychových chvíľ na pláži v Malibu, ktoré trávila modelka a herečka s manželom Steuartom Waltonom, ju zvečnili objektívy s výrazne zaobleným bruškom v bielych plavkách a čiernom pletenom pulóvri. Kelly pôsobila zrelaxovane a spokojne a vychutnávala si príjemné počasie.

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

Dieťatko by malo prísť na svet v najbližších týždňoch, pričom pôjde už o druhého potomka. Bývalá partnerka herca Leonarda DiCapria sú s manželom šťastnými rodičmi jedného syna, pohlavie súrodenca, ktorý príde na svet, zatiaľ známe nie je.

Pozrite si tiež
Úprimnosti ma naučili rodičia, hovorí Ema Müllerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tehotenstvo #pláž #Pobrežná hliadka #Kelly Rohrbach #Baywatch

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...