Apka Curve umožňuje platiť smartfónmi Huawei a získať odmeny za nákup

Majitelia smartfónov bez Google služieb už nimi môžu bezkontaktne platiť u obchodníkov. Nezáleží na tom, či používate kartu Visa alebo Mastercard. Navyše získate časť peňazí z nákupu späť.

Problémom smartfónov Huawei bez Google služieb, je absencia služby G Pay, teda možnosť bezkontaktne platiť telefónom za nákup v obchode pomocou apky Googlu. To sa zmenilo. Aplikácia Curve je už dostupná aj pre smartfóny Huawei s HMS (Huawei Mobile Services - Mobilné služby Huawei).

 Výhodou apky Curve je možnosť získať späť až 1 % z uskutočnenej platby. V obchodoch Huawei navyše dostanete 5 % cashback zo všetkých nákupov. 

Ak náhodou zaplatíte inou kartou, než ste pôvodne plánovali, môžete to do 14 dní od nákupu jednoducho zmeniť. Ďalším veľkým plusom je možnosť uložiť si do aplikácie všetky zľavové karty vašich obľúbených obchodov, takže máte všetky pekne na jednom mieste. 

Problémom nie sú ani platby v zahraničí a aplikácia Curve vám zároveň umožňuje výbery z akéhokoľvek bankomatu zadarmo. Vďaka notifikáciám budete mať prehľad o dianí na účte. 

Aplikácia Curve je dostupná na všetkých zariadeniach Huawei a stiahnete si ju z oficiálneho obchodu AppGallery.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu