Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Chelsea deklasovala Norwich a potvrdila post lídra

Futbalista Chelsea Londýn Callum Hudson-Odoi strieľa gól v zápase 9. kola Premier League FC Chelsea - Norwich City v Londýne v sobotu 23. októbra 2021. Foto: TASR/AP

Favorit rozhodol o zisku troch bodov už v prvom polčase, keď sa postupne gólovo presadili Mason Mount, Callum Hudson-Odoi a Reece James.

Londýn 23. októbra (TASR) - Futbalisti FC Chelsea zostanú aj po 9. kole na čele anglickej Premier League. Londýnsky klub si v sobotu poradil doma s posledným Norwichom City suverénne 7:0 a zaznamenal tretie ligové víťazstvo za sebou. Hetrikom sa blysol Mason Mount.

Favorit rozhodol o zisku troch bodov už v prvom polčase, keď sa postupne gólovo presadili Mason Mount, Callum Hudson-Odoi a Reece James. Po zmene strán pridal štvrtý zásah Ben Chilwell, o chvíľu neskôr si vlastný gól strelil Maximillian James Aarons a Mount v závere skompletizoval hetrik dvoma zásahmi. Norwich dohrával na Stamford Bridge bez vylúčeného Benjamina Gibsona a stále čaká na prvé víťazstvo v novom ročníku najvyššej súťaže. Na konte má iba dva body.

Premier League - 9. kolo:



FC Chelsea – Norwich City 7:0 (3:0)

Góly: 8., 85. a 90.+1 Mount (druhý z 11 m), 18. Hudson-Odoi, 42. James, 57. Chilwell, 62. Aarons (vlastný), ČK: 65. Gibson (Norwich)