Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2022 17:30 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Obrovské poníženie! Podvádzal Zayn Malik topmodelku Gigi Hadid krátko po pôrode? Známa sexica prezradila šokujúce detaily

Herečka Abi Clarke mala mať pomer so spevákom Zaynom Malikom v čase, keď ešte žil s matkou svojej dcéry Gigi Hadid.

Hviezda nekonečného seriálu Towie teraz vyzradila spevákovu neveru denníku The Sun. Vraj ale netušila, že je Malik zadaný. Spevák jej mal klamať a tvrdil, že s americkou modelkou, s ktorou má ročnú dcérku Khai, už nežije. Podľa jej slov ho ohúril hlavne jej veľký zadok. Tridsaťročná Abi stretla o rok mladšieho Zayna v Los Angeles. Ihneď ju začal baliť a skončili v spálni, ktorá pripomínala mučiareň z filmu Päťdesiat odtieňov šedej.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Hovorila som mu môj pán Grey. Užili sme si spolu úžasné chvíle,“ zverila Clarke denníku The Sun. Vraj sa ale vydesila, keď zistila, že Hadid s Malikom stále žije. „Cítila som sa príšerne. Mala som pocit, že to s Gigi ukončil. Nechcela som byť jeho bokovkou, tak som to ukončila. Hrozne som to ľutovala,“ dodala Clarke s tým, že by sadomasochistické hrátky s hudobníkom nikdy nepodnikla.

Abi denníku tiež potvrdila, že je Malik na plnoštíhle ženy a vychudnuté modelky mu lezú krkom. „Prežila som s ním veci, ktoré poznáme z filmu Päťdesiat odtieňov šedej. Zaynova spálňa je celá čierna a v ostrom kontraste k jasnému a modernému zariadeniu domu. Mal tam posteľ s nebesami a hodvábnymi obliečkami, všade okolo závesy. Mali ste pocit, že ste v mučiarni. Hovorila som mu pán Grey. Hovorili sme o tej knihe a filme a smiali sa tomu. On to totiž miluje... Tým, že zostal v Los Angeles, tak stále fňuká, že sú tam len vychudnuté dievčatá. Vedela som, že predtým chodil s Gigi, ale hovoril mi, že ja som jeho typ, že má rád plnoštíhle ženy s veľkým zadkom. Domnievala som sa, že sa s Gigi rozišiel a že je nezadaný,“ tvrdí Clarke.

Tá tiež popísala veľmi podrobne interiér Zaynovho londýnskeho domu. „Bola som vonku v Londýne vo veľmi upnutom čiernom overale a topánkach. Poslala som mu fotku a on mi odpísal, že ma chce. Poslal mi svoju adresu a ja som tam hneď prišla. Jeho trojposchodový dom bol neuveriteľný. Mal tam sochy komiksových postáv v životnej veľkosti. On je naozaj vysadený na superhrdinov a Marvelovky. Má doma veľké množstvo rôznych postáv, napríklad Iron Mana. Má tam tiež super graffiti a pouličné umenie. Mal tam aj podlahy zo skla a obrovskú obývačku. Vonku mal  super krčmu v starom štýle, človek si tam točil sám pivo,“ vyzradila Abi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
OSN varuje: Hrozí nám vznik nového frontu?
(ilustračná fotografia).
Severná Kórea otestovala superveľkú hlavicu: Odpálila aj nový typ protilietadlovej strely
Na snímke nový tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
František Straka chce zažiť novú výzvu: Z Michaloviec do Afriky?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Tragédia v Keni: Záplavy a silné lejaky si vyžiadali desiatky životov
The dead body is seen lying on the ground behind a cordon tape.
Telo mladej ženy († 22) našli v opustenom kostole: Hrozivé, v akom stave bola! Svedok doteraz nevie spať
Herectvo je Milkinou veľkou vášňou.
Foto
Úprimné priznanie Emílie Vášáryovej: Bez TEJTO veci si nevie predstaviť život!
Ovplyvnia parlamentné voľby náš dosah na eurofondy? Toto môže urobiť Európska únia!
(ilustračné foto)
Rusi terčom útoku: Zahynuli dvaja ľudia!
Foto
Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Odkaz všetkým neprajníkom
Robert Fico, Milan Majerský.
Foto
Pristane Majerský na Ficovu hru? Jeden zo zakladateľov KDH aj politológovia reagujú! TOTO mu radia
V košickej zoo sa v januári narodilo medvieďa matke Xene a otcovi Filipovi, kolektív ošetrovateľov ho pomenoval Ares.
Váš Tip
Medvedica v košickej zoo sa začala správať zvláštne: O chvíľu zistili, čo je vo veci!
(ilustračné foto).
Zvládnete diktát pre šiestakov? Otestujte sa, ako ste na tom s pravopisom