Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2022 17:30 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Obrovské poníženie! Podvádzal Zayn Malik topmodelku Gigi Hadid krátko po pôrode? Známa sexica prezradila šokujúce detaily

Herečka Abi Clarke mala mať pomer so spevákom Zaynom Malikom v čase, keď ešte žil s matkou svojej dcéry Gigi Hadid.

Hviezda nekonečného seriálu Towie teraz vyzradila spevákovu neveru denníku The Sun. Vraj ale netušila, že je Malik zadaný. Spevák jej mal klamať a tvrdil, že s americkou modelkou, s ktorou má ročnú dcérku Khai, už nežije. Podľa jej slov ho ohúril hlavne jej veľký zadok. Tridsaťročná Abi stretla o rok mladšieho Zayna v Los Angeles. Ihneď ju začal baliť a skončili v spálni, ktorá pripomínala mučiareň z filmu Päťdesiat odtieňov šedej.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Hovorila som mu môj pán Grey. Užili sme si spolu úžasné chvíle,“ zverila Clarke denníku The Sun. Vraj sa ale vydesila, keď zistila, že Hadid s Malikom stále žije. „Cítila som sa príšerne. Mala som pocit, že to s Gigi ukončil. Nechcela som byť jeho bokovkou, tak som to ukončila. Hrozne som to ľutovala,“ dodala Clarke s tým, že by sadomasochistické hrátky s hudobníkom nikdy nepodnikla.

Abi denníku tiež potvrdila, že je Malik na plnoštíhle ženy a vychudnuté modelky mu lezú krkom. „Prežila som s ním veci, ktoré poznáme z filmu Päťdesiat odtieňov šedej. Zaynova spálňa je celá čierna a v ostrom kontraste k jasnému a modernému zariadeniu domu. Mal tam posteľ s nebesami a hodvábnymi obliečkami, všade okolo závesy. Mali ste pocit, že ste v mučiarni. Hovorila som mu pán Grey. Hovorili sme o tej knihe a filme a smiali sa tomu. On to totiž miluje... Tým, že zostal v Los Angeles, tak stále fňuká, že sú tam len vychudnuté dievčatá. Vedela som, že predtým chodil s Gigi, ale hovoril mi, že ja som jeho typ, že má rád plnoštíhle ženy s veľkým zadkom. Domnievala som sa, že sa s Gigi rozišiel a že je nezadaný,“ tvrdí Clarke.

Tá tiež popísala veľmi podrobne interiér Zaynovho londýnskeho domu. „Bola som vonku v Londýne vo veľmi upnutom čiernom overale a topánkach. Poslala som mu fotku a on mi odpísal, že ma chce. Poslal mi svoju adresu a ja som tam hneď prišla. Jeho trojposchodový dom bol neuveriteľný. Mal tam sochy komiksových postáv v životnej veľkosti. On je naozaj vysadený na superhrdinov a Marvelovky. Má doma veľké množstvo rôznych postáv, napríklad Iron Mana. Má tam tiež super graffiti a pouličné umenie. Mal tam aj podlahy zo skla a obrovskú obývačku. Vonku mal  super krčmu v starom štýle, človek si tam točil sám pivo,“ vyzradila Abi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
 Herečka Jiřina Bohdalová.
Herečka Bohdalová v 92 rokoch sekla so závislosťou: Nezlákal ju ani exprezident!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt