Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sanel oslávil 2 roky! Oslava vo Viedni a skutočne MEGA darček!
Zdielať na

Sanel oslávil 2 roky! Oslava vo Viedni a skutočne MEGA darček!

Archívna reportáž

Sú to presne dva roky, čo sa zaľúbení, vtedy pomerne čerství novomanželia, Patrik a Jasmina Vrbovskí dočkali najväčšieho životného daru. Narodil sa im synček, ktorý dostal neobvyklé balkánske meno Sanel, ku ktorému o niečo neskôr pribudlo aj meno Patrik pre obrovskúp podobu s otcom. Hoci to fanúšikovia nevedia posúdiť, lebo ho ešte nikdy neukázali, fotkami so spoločného života sa chvália často a narodeninový deň nemohol byť výnimkou.

Niet pochýb, že Sanel Vrbovský je plodom obrovskej lásky jeho rodičov, ktorá trvá už štvrtý rok. Patrik a Jasmina Vrbovskí vhupsli do rodičovstva rovnako rýchlo, ako do vzťahu - po niečo vyše pol roku randenia prišli zásnuby a v podstate vzápätí aj tehotenstvo. V roku 2019 bola v máji svadba a koncom júla prišiel na svet chlapček.

Ani nevie, ako dobre sa narodil, a to nie je reč len o oobrovskej láske, ktorou ho rodičia zahŕňajú, ale aj o výrazne nadpriemernom majetkovom zázemí. A tak mu môžu plniť všetko, čo mu vidia na očiach.

Nie je nič, čo by Rytmus pre rodinu nespravil:

​Narodeniny sa vybrali osláviť do Viedne, teda do mesta, kde žije nielen Jasminina sestra s rodinou, ale aj jej otec. Podľa fotiek navštívili zámok Schönbrunn s jeho prekrásnymi záhradami a Sanel dostal parádne balóny, dobroty a nepochybne aj darčeky. Samozrejme, mamina verejná gratulácia je opäť vyznaním ako z knižky. "Dnes už viem, že som sa narodila práve preto, aby som bola Tvojou mamou. Drahé moje nekonečno, ďakujem Ti za to, že si jedinou emociou na svete ktorú nikdy nevyjadrím, ktorá sa da “iba” precítiť. Tak hlboko a tak intenzívne ako nič iné," napísala slová, s ktorými sa dokáže stotožniť asi každá mama.

Síce neukázali, aké darčeky chlapček podostával, no ten najväčší má doma a dostal ho trošku predčasne. Pred pár dňami sa totiž obaja Vrbovskí pochválil, že im pri dome okrem trampolíny vyrástla parádna raketa. "Musím pochváliť moju manželku za úžasný nápad," napísal uznanlivo Rytmus k fotke skutočne parádnej multifunkčnej preliezke a šmykľavke v jednom. Sanel tak má skutočne všetko, čo si len dieťa môže želať. Skákací hrad, trampolínu, hojdačku, preliezku, lezeckú stenu a ktoviečo ešte. A milujúcich rodičov k tomu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie