Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agáta si užíva Tatry s novou láskou! Fešný Slovák ale TÝMTO Slovákov poriadne sklamal!
Zdielať na

Agáta si užíva Tatry s novou láskou! Fešný Slovák ale TÝMTO Slovákov poriadne sklamal!

Archívna reportáž

Ľudia už pomaly začínajú brať vážne novú lásku Agáty Hanychovej (36). Takto obdivne a zamilovane sa zatiaľ o nikom zo svojich predchádzajúcich frajerov nevyjadrovala. Bodaj by aj nie, keď sa jej podarilo získať srdce pohľadného chirurga Andreja Nikova, pôsobiaceho v Prahe. Pochádza ale zo Slovenska a práve sem, do Nízkych Tatier, ju pozval na zimnú dovolenku.

Aj keď je zatiaľ na Slovensku všeobecne snehu zatiaľ poskromne, v Tatrách by chýbať nemal. Milovníčka zimných športov Agáta Hanychová sem zamierila aj so svojím najnovším priateľom Andrejom Nikovom. Sú spolu už pár mesiacov a zatiaľ sa u nej nedostavila kríza vo vzťahu ani po troch mesiacoch, ako to bolo zvykom pri jej vzťahoch po rozchode s Prachařom. Andrej je už ôsmy. Nejaký čas ho utajovala, ale odkedy pridala prvú fotku na Instagram s týmto charizmatickým fešákom, spieva na neho priam ódy. "Je strašne ťažké nájsť spriaznenú dušu... pár pokusov som už v živote aj mala, ale toto je iné... vážim si to... ďakujem tam hore... to sa ti dedo, otec, a brat podarilo," napísala ďakujúc blízkym zosnulým veriac v ich zásach v osudovom spojení. 

Romantickú lásku s Andrejom si veľmi užíva a prispieva k tomu aj prostredie zasnežených hôr v okolí Jasnej. Agáta sa priam rozplývala nad tou krásou. "Milujem Slovensko a milujem Tatry. Strašne rada sa sem vraciam. Vždy som tu ale bola pracovne. Po prvýkrát je to dovolenka, takže si to užívam na maximum," vyznala sa na Instagrame svojim sledovateľom. Kulinársky zážitok spojený s pohľadom do okolia si pár doprial pri štvorchodovej večeri priamo na Chopku."Skvelá kuchyňa a nádherný výhľad na osvetlené Tatry. Tento gastronomický zážitok na vrchole Nízkych Tatier odporúčam všetkým. Úprimne som sa tešila, že si na chvíľu oddýchnem od varenia a ochutnám nejaké typické slovenské jedlá. Strašne sa teším na halušky," zverila sa s nadšením Extra.cz.

Agáta ešte pred rokmi nemala na Slovákov pekného slova, hoci to bol len humor, dnes je do jedného po uši zamilovaná:

​Aj keď pri predstavovaní svojho nového priateľa tvrdila, že ho pozná už päť rokov, asi to bolo len veľmi zbežne. Nevedela ani odkiaľ pochádza."Spočiatku som netušila, že je zo Slovenska. Nepoznala som ho. A ja pritom slovenčinu tak milujem. Škoda, že ani so mnou nechce rozprávať po slovensky," posťažovala sa tak trochu Agáta, že jej vyvolený absolútne odmieta hovoriť materskou rečou. To nepochybne mnohých Slovákov sklamalo, no zdá sa, že mnohí pri prekročení rieky Moravy zabúdajú na slovenčinu, Andrej napokon nie je žiadna výnimka. 

Agáta sa po boku Andreja momentálne rozplýva krásou slovenských Nízkych Tatier: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Azda Agáte aspoň raz čosi pekne po slovensky zašpeká do uška, mohol by to byť dobrý štartér na horúcu noc. Po uši zamilovaná Hanychová nezabudla pridať ani ďalšie vyznanie svojej novej láske. "Áno, priznávam, že som zamilovaná. Je to po dlhom čase muž, ktorého si môžem vážiť za to, čo robí. Je veľmi inteligentný. Doteraz som väčšinou nebrala svoje vzťahy príliš vážne. Som veľmi slobodomyseľná a toto je prvýkrát muž, ktorého si nesmierne vážim a zároveň sa ho bojím. To som ešte nezažila. A je to lev!" dodala prelietavá kráska. Podrobnosti o svojom chirurgovi však stále neuviedla. Podľa všetkého je rozvedený a má aj deti, ako sa to dá posúdiť z fotky, ktorú zverejnila Agáta počas spoločného Silvestra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie