Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
PRVÉ FOTKY z dovolenky! Rytmus s rodinou odleteli na "lockdown" k moru!
Zdielať na
Hudba

PRVÉ FOTKY z dovolenky! Rytmus s rodinou odleteli na "lockdown" k moru!

Archívna reportáž

Najbližšie týždne budú na Slovensku zrejme skutočne veľmi ťažké. Prísne opatrenia v mene zníženia počtov nakazených a oslabenia zúriaceho koronavírusu privádzajú mnohých do zúfalstva, nehovoriac o testovaní, ktoré sa časti národa skutočne nepozdávajú. Zdá sa, že manželia Vrbovskí našli ideálny recept, ako s tým "vybabrať".

Dovolenková sezóna je už preč, drvivá väčšina ľudí navyše vzhľadom k celosvetovej situácii s pandémiou na cestovanie už ani nemyslí. No evidentne sa nájdu aj takí, ktorí to považujú za najlepší nápad. Bez akéhokoľvek náznaku, že plánujú cestu za hranice, zrazu pribudla na Instagrame Patrika Vrbovského fotka z letiska. ​

Cestovanie je ochromené ako azda ešte nikdy v novodobej histórii, no paradoxne, práve preto je ideálny čas vydať sa aj do exotickejších destinácií. Samozrejme, vyberať sa dá len z tých, ktoré turistov prijímajú, no stále je ich, prekvapivo dosť. Letenky sú za výhodné ceny, o ubytovacích službách ani nehovoriac. Tejto kombinácii zjavne neodolali ani Rytmus s Jasminou.

Keď ide o rodinu, peniaze nie sú otázka. Rytmus spraví pre milovaných všetko:

​Rytmus zverejnil fotku z letiska, ako sa so Sanelom na rukách pozerajú na lietadlá. "Lockdown pri mori," napísal len jedinú vetu bez toho, aby aspoň naznačil, kam sa s rodinkou vybral. Výber je ale pomerne slušný, mnohé exotické rajské krajiny s priaznivou "covidovou" situáciou sa snažia ostať turistom otvorené, hoci za cenu preukázania negatívneho testu - napríklad aj Zanzibar, Kapverdy, Keňa, Maldivy, Thajsko, Kuba, Tahiti, Barbados, Mexiko a mnohé iné, no azda najdostupnejšie a najobľúbenejšie sú pre našinca Spojené arabské emiráty. Podľa fotiek je jasné, že majú v destinácii dokonalé počasie, no stále sa nedá jasne určiť, kam presne odletei.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lock down pri mori #PokojnyVecer

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ktovie, možno už o pár dní sa Vrbovskí pochvália aj destináciou a bude všetko jasné. Isté ale je, že si obdobie najtvrdších opatrení, no aj obvykle sychravého počasia na Slovensku zariadili výborne. Snáď sa ale počas najbližších týždňov situácia nezhorší natoľko, žeby sa zatvárali hranice. To by si potom dovolenku museli predĺžiť, hoci ani to by azda nebol pre majetnú rodinku problém. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie