Huawei FreeBuds Lipstick: očarujúca ženská edícia bezdrôtových slúchadiel

Kým neotvoríte obal najnovších true wireless slúchadiel od Huawei, ľahko si ich pomýlite s rúžom. Atraktívne balenie je zamerané špeciálne na ženy a poteší aktívnym potlačením okolitých ruchov.

Čerešničkou na torte produktov, ktoré Huawei vo Viedni predstavil, boli elegantné slúchadlá FreeBuds Lipstick. Ako názov napovedá, ich obal je v tvare rúžu. Táto štýlová edícia bezdrôtových slúchadiel kombinuje luxusný dizajn a kvalitný zvuk.

Slúchadlá spolu s puzdrom sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s lesklým povrchom. Vnútri puzdra nájdete elegantné slúchadlá v žiarivej červenej farbe. Štýlový dizajn upúta už na prvý pohľad, nízka hmotnosť slúchadiel a otvorená konštrukcia zabezpečí pohodlie a komfort pri každodennom nosení.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla: 41 x 17 x 19 mm, hmotnosť 4,1 g, rozmery puzdra: 70 x 27 x 27 mm, hmotnosť 85 gramov, inteligentné aktívne potlačenie hluku (ANC), reproduktor 14,3 mm, Bluetooth 5.2, batéria v slúchadle 30 mAh, batéria v puzdre 410 mAh, výdrž s deaktivovaným ANC 4 hodiny, so zapnutým ANC 2,5 hodiny, dotykové ovládanie. 

Huawei FreeBuds Lipstick prinášajú takmer rovnaké parametre ako model FreeBuds 4, ktorý prišiel na trh v auguste. Skúsenosti z testovania si môžete prečítať v recenzii s názvom Huawei FreeBuds 4 - pohodlné nosenie, rýchle dobíjanie.

Špeciálna edícia je - rovnako ako všetky slúchadlá FreeBuds - kompatibilná s akýmkoľvek smartfónom, či už ide o Android alebo iOS, a zároveň podporuje duálne pripojenie pre bezproblémové prepínanie medzi zariadeniami.

Odporúčaná cena je stanovená na 249 eur, dátum uvedenia na slovenský trh bude oznámený neskôr.
 
Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Nightmare21.10.2021 - 20:58 Trvalý odkaz

Pekny darcek pre zeny

Celá diskusia 1 príspevok