Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bude bitka?! Ben Affleck mal TAKTO flirtovať s JLo ešte v čase, keď bola zasnúbená s Alexom!
Zdielať na

Bude bitka?! Ben Affleck mal TAKTO flirtovať s JLo ešte v čase, keď bola zasnúbená s Alexom!

Archívna reportáž

Čoraz viac začína byť jasné, že špekulácie o tom, že niekdajší hviezdny pár Jennifer Lopez (51) a Ben Affleck (48) sa dal opäť dokopy, nebudú iba fáma. Obe herecké hviezdy boli pred 18. rokmi dokonca už aj zasnúbení, ale zo svadby nakoniec zišlo. Neskôr každý z nich vstúpil do manželstva s iným partnerom a mali aj deti. Aj tieto manželstvá sú však u oboch už minulosťou, a tak im nič nebráni v tom, aby mohli pokračovať vo svojej prerušenej love story. Pokúsil sa vraj o to už pred pár týždňami ako prvý Ben a Jennifer mu už zjavne vyšla v ústrety.

Vo videorozhovore v Today Show totiž tento znovuzrodený románik nepriamo potvrdil blízky priateľ oboch hercov,  známy herec Matt Damon. Obaja zainteresovaní totiž pred rokmi svoj vzťah neukončili kvôli vzájomným nezhodám, ale ako začínajuce megahviezdy neboli pripravení zvládať boj o súkromie so zvedavými paparazzmi. Dnes by tak mohli už o poznanie skúsenejší a otrlejší začať tam, kde kedysi vo vzťahu skončili.

Ešte v marci sa zdalo, že napriek dlhodobej kríze, ktorá nastala v partnerskom vzťahu Jennifer so snúbencom Alexom Rodriguezom (45), predsa len zostanú naďalej spolu. Ale napokon ich láska a spoločný rodinný život nestačil na to, aby bola JLo ochotná prehliadať opakované Alexovi flirty s cudzími ženami. Ten nepatrí práve medzi tých najvernejších mužov, ale Jennifer sa vzdať zrejme napriek tomu nikdy nechcel. No jeho ostatná aféra bola už posledným klincom a JLo sa rozhodla ukončiť vzťah s touto baseballovou hviezdou. Ako sa ukazuje, rozhodnutie jej asi uľahčilo aj to, že na ňu už s otvorenou náručou čakal bývalý snúbenec, Ben Affleck. Zrejme nedokázala odolať jeho obdivným listom a jeho vábeniu, najmä keď ju neverami Alex tak ponižoval.  

Matt Damon nepriamo naznačil, že vzťah Bena a JLo by mohol byť realitou, aspoň on sám by si to podľa vlastných slov veľmi prial:

Nezhody v partnerskom vzťahu Lopez a Rodrigueza iste neušli pozornému oku Afflecka, a tak bývalej snúbenici po krachu jeho posledného vzťahu vo februári 2021 vraj napísal niekoľko e-mailov, v ktorých jej dal niekoľko horúcich komplimentov, ako jej to veľmi na nových fotkách pristane a ako veľmi by si prial byť zas s ňou. To ju iste v ťažkých chvíľach rozhodovania, ako ďalej s neverným Alexom, veľmi potešilo a dodalo aj potrebné sebavedomie. Vraj mu odpovedala, že si nimi opäť "dokázal získať jej srdce". Zdá sa, že pár Benifer, ako ich kedysi nazývali, je opäť vzkriesený. Nepriamo to potvrdil aj herec Matt Damon, ďalší známy herec a blízky priateľ Bena Afflecka. "Na svete nie je dosť chľastu na to, aby ste ma prinútili niečo prezradiť," povedal tajomne Matt, ktorý sprvoti v istej talkshow nechcel nič vyzradiť. "Ale oboch ich milujem a prajem si, nech je to pravda," chytro doplnil odpoveď. 

JLo si v nedávnom príspevku na Instagrame zaspomínala na staré časy a pripimenula piesne, ktoré tvorila práve v čase, keď bol po jej boku herec Ben Affleck. Mnohí fanúšikovia si myslia, že tým vyslala jasný odkaz:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)


​Paparazzi stihli medzitým odchytiť aj Rodrigueza, keď odchádzal v Miami z reštaurácie. Položili mu aj nejaké otázky týkajúce sa jeho exsnúbenice a Afflecka. Všetko bolo zachytené aj na videu. "Čo hovoríte na to, že spolu strávili pekné chvíľky v Montane?" zaťali do živého a dočkali sa aj odpovede. "Do toho Yankees!" zareagoval Alex. Zrejme tým naznačoval, ako bývalý hráč tohto slávneho tímu, že o Jennifer so svojím sokom v láske, hercom Benom Affleckom ešte zabojuje. Herec je zas veľkým fanúšikom tímu Boston Red Sox, najväčšieho rivala Yankees, a tých má asi riadne v zuboch. V roku 2014 počas nakrúcania filmu Gone Girl (Stratené dievča) údajne nebol ochotný nasadiť na hlavu čapicu s ich logom. Nuž, zdá sa, že okolo tohto celebritného trojuholníka bude ešte chvíľu celkom veselo.

Súvisiace články

Najčítanejšie