Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nezvláda slobodu? Britney už prekročila hranicu, úplne nahá, s pohárom v ruke...
Zdielať na

Nezvláda slobodu? Britney už prekročila hranicu, úplne nahá, s pohárom v ruke...

Archívna reportáž

Po novembrovom oslobodzujúcom verdikte súdu spod opatrovníctva otca sa Britney Spears (40) akoby nevedela vmestiť do kože. Je ale celkom pochopiteľné, že po 13 rokoch pod totálnou kontrolou, bez možnosti žiť slobodný život a užívať si ho, sa riadne odviazala. Všetko to, čo nesmela, teraz chce dohnať a naozaj v mnohom preháňa. Otázky vyvolávajú najmä jej fotky a videá, kde odvážne odhaľuje svoje telo. Podaktorí majú obavy, či vôbec bola Britney na slobodu pripravená najmä po psychickej stránke.

Roky bojovala americká speváčka Britney Spears, spolu s veľkou skupinou jej fanúšikov, za oslobodenie sa spod opatrovníctva despotického otca. V septembri sa toho konečne dočkala. Už v lete začala na Instagram pridávať fotky hore bez, po verdikte súdu pokračuje aj odvážnejšími zábermi. V nahote sa doslova vyžíva a rada pridáva aj poriadne dráždivé gestá a výrazy. Jej priaznivci jej slobodu veľmi priali, ale takéto prejavy sa mnohým z nich zdajú prehnané, ba až nechutné. Správa sa ako utrhnutá z reťaze a nikto ju nedokáže zastaviť, ba sa zdá, že jej snúbenec ju v tom ešte podporuje, ak je to on, kto ju fotí.

Na jednom z posledných videí tancuje v dvojdielnych plavkách, ktorých spodný diel si sťahuje a lascívne popíja vodu z malej flašky. Pochválila sa, že si konečne po rokoch dopriala aj pohár vína, čo mnohých znepokojilo, vzhľadom na jej závislosti v minulosti Na inom zábere už ale pritvrdila a je celkom nahá, až na biele podkolienky natiahnuté do polovice stehien. Prsia si zakrýva len rukami a lono jej zahaľuje len emotikon srdiečka. "Slobodná ženská energia, nikdy sa necítila lepšie," pripísala Britney k odvážnym záberom. Ešte v novembri zas tancovala nahá v kúpeľni hotelového rezortu, kde sa vybrala spolu s priateľom osláviť víťazstvo na súde.

Posledné septembrové dni si Britney dobre zapamätá:

​Spearsovej videá a fotky sa stali predmetom diskusií a špekulácií. Zatiaľ čo niektorí fanúšikovia jej fandia, iným prekážajú. "Cítil sa niekedy niekto pri sledovaní tohto trápne alebo nepríjemne?" položil otázku niekto v komentároch a podobné dojmy mali aj ďalší. Je ťažké vžiť sa do myslenia speváckej hviezdy, ktorej dôležitým nástrojom popri hlase bolo vždy jej telo. Vedela, že vďaka nemu, svojej kráse a hlasu má s ľuďmi kontakt, ale aj moc nad nimi. Veľmi zle znášala, keď ju ktokoľvek v tomto smere obmedzoval. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Mám pocit, že to bol jej spôsob, ako mať nad niečím kontrolu, pretože nad mnohým nemala kontrolu," povedal Brian Friedman, choreograf zodpovedný za niektoré z najslávnejších zostáv Spears pre nytimes.com. "Takže tým, že mohla vstúpiť do štúdia a povedať 'nechcem robiť toto, chcem robiť toto, vymyslím si niečo vlastné', jej to dalo určitú moc," zamýšľal sa. Ale aj to jej bolov posledných rokoch odopierané. Spears uviedla, že na tanečnej skúške začiatkom roka 2019 jej po tom, ako povedala, že chce upraviť jeden krok v choreografii, túto požiadavku zamietli. Bol to pre ňu jeden zo zlomových bodov, ako dôrazne deklarovala na súde: "Na tanečný krok môžem povedať nie." Teraz síce má nad svojim telom aj pohybmi slobodnú vôľu, ale je otázkou, či dokáže zvládať sama seba a momentálnu eufóriu zo slobody.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie