Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Finalistka Miss Slovensko s číslom 7, Janka Vozárová, prišla pre covid o mamu, no nezlomilo ju to a plní si detský sen!
Zdielať na

Finalistka Miss Slovensko s číslom 7, Janka Vozárová, prišla pre covid o mamu, no nezlomilo ju to a plní si detský sen!

Druhý poltucet finalistiek súťaže Miss Slovensko otvára Jana Vozárová. Už 7. augusta sa vo veľkolepej finálovej šou dozvie, ako sa podarilo presvedčiť porotu v tvrdej konkurencii.

Jana Vozárová má 20 rokov a pochádza z Púchova. Študuje na Strojníckej fakulte Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

Jany sa dotkla pandémia obzvlášť kruto, keď pre covid prišla v decembri o mamu. "Gazdujeme si spolu s otcom, ktorý je môj najlepší kamarát, sme jeden druhému pravá ruka," zverila sa nádejná Miss. Keďže je jedináčik, skutočne sú s otcom len jeden pre druhého, no ako Janka žartuje, ona sama je aj "za tri deti".

Finalistiky sa na veľký večer pripravujú už niekoľko mesiacov:

​Dievčina s číslom 7 od narodenia vnímala, aké to je, keď sa človek nemôže radovať z plného zdravia. "Moja mama už od môjho narodenia trpela ochorením skleróza multiplex," priznala Janka, ktorá síce prišla o najdôležitejšieho človeka, no nezlomilo ju to.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Vozárová (@jana.vozar)

"Keď som prišla na osemročné gymnázium, mali sme povedať, kde sa vidíme o 10 rokov a ja som ako 12-ročné dievča povedala, že vyhrám Miss Slovensko," zverila sa ambiciózna Janka a dodala, že jeden z učiteľov si ju celé roky preto doberal. Potenciálna Miss sa venovala karate, zároveň som aj recitovala, čítala knihy deťom a spievala v zbore, vďaka čomu som sa dostala až do Tokia spievať na festival. V karate zatiaľ drží žltooranžový pás, no dúfa, že pôjde vyššie. To by išla Janka Vozárová nepochybne rada aj v súťaži Miss Slovensko, aby si splnila svoj detský sen.

Súvisiace články

Najčítanejšie