Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Všetko prezradil v pesničke? Hviezdny spevák vo veršoch potvrdil, že chodí s Angelinou Jolie!
Zdielať na

Všetko prezradil v pesničke? Hviezdny spevák vo veršoch potvrdil, že chodí s Angelinou Jolie!

Archívna reportáž

Už pár mesiacov sa klebetí o romániku Angeliny Jolie (46) so spevákom The Weeknd (31). Párkrát ich zahliadli na spoločnej večeri a zdalo sa, že sa ani veľmi neskrývali. Ani jeden sa však doteraz k tomu, o čom je ich vzťah, nevyjadrili. Ale zdá sa, že spevák to teraz rovno zaspieval.

Zda sa, že je to práve The Weeknd, ktorému sa páči, že je spájaný s Angelinou Jolie, píše portál PageSix. S radosťou naďalej podnecuje fámy, že chodí s hollywoodskou superhviezdou, aktuálne textami zo svojho nového albumu "Dawn FM", ktorý vyšiel v piatok.

V ôsmej skladbe albumu, "Here We Go... Again", sa The Weeknd venuje záhadnému novému vzťahu. "Moje nové dievča, je filmová hviezda. Miloval som sa s ňou dobre, prinútil ju kričať ako Neve Campbell," spieva The Weeknd, občianskym menom Abel Makkonen Tesfaye.

Jolie od rozchodu s Pittom nemala oficiálne po boku žiadneho muža, stále bojuje o deti:

​Dvojica po prvý raz vyvolala fámy, že sú viac než len priatelia, keď ich v lete odfotili pri spoločnom odchode z losangeleskej reštaurácie, ale zdroj pre Page Six uviedol, že to pravdepodobne súviselo s biznisom. "Očividne sa nesnažili rande pri večeri utajiť. On sa najmä sústredí na to, aby sa dostal do filmového biznisu. Má nový seriál HBO, v ktorom hrá hlavnú úlohu," tvrdil vtedy nemenovaný zdroj. O týždeň neskôr ich ale spozorovali na spoločnom súkromnom koncerte.

The Weeknd naplno propaguje nový album:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd)

V septembri sa zdalo, že fanúšikovia sú presvedčení o ich romantickom vzťahu, keď ich opäť videli odchádzať z tej istej reštaurácie, čo prvýkrát. Ani 31-ročný The Weeknd, ani 46-ročná Jolie nepotvrdili, že spolu chodia, ale herečka sa prednedávnom až okato vyhýbala vyjadreniam o povahe ich vzťahu. Moderátor relácie E! "Daily Pop" sa Angeliny opýtal, či sa jej deti viac tešia z jej najnovšiedho filmu "Eternals" alebo z jej priateľstva so spevákom. "Sú veľmi nadšené z tohto filmu, ak sa pýtate na toto," povedala usmievavá Jolie. "Sú z tohto filmu veľmi nadšené," zopakovala s tajomným úsmevom. The Weeknd predtým chodil s Bellou Hadid a Selenou Gomez, zatiaľ čo Jolie stále bojuje na súde s bývalým manželom Bradom Pittom o starostlivosť o ich deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie