Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fanúšikovia filmov Harry Potter v šoku: Herec je už 5 ROKOV TAJNE ženatý... TOTO je jeho manželka!

 Herec je už 5ROKOV TAJNE ženatý! Zobraziť galériu (5)
Herec je už 5ROKOV TAJNE ženatý! (Zdroj: Warner Bros)

LONDÝN - Kto by nepoznal čarodejníka Harryho Pottera. Ak aj ste nečítali knihy, určite ste videli aspoň jeden z filmov tejto celosvetovo úspešnej ságy. Od tretej časti sa čitatelia i diváci už pravidelne stretávali s postavou vlkolaka Remusa Lupina. Stvárnil ho charizmatický herec David Thewlis (58), ktorý teraz prezradil niečo, čo nikto netušil!

Harryho učiteľ a mentor Remus Lupin patril k najobľúbenejším postavám celej série Harryho Pottera. Zomrel v poslednej časti pri boji o Rokfort a mnohí fanúšikovia jeho stratu doslova oplakávali. David Thewlis sa objavil aj v iných snímkach, medzi najznámejšie patria napríklad Kráľovstvo nebeské, Wonder Woman či Liga spravodlivosti. 

HARRY POTTER A POLOVIČNÝ PRINC

David Thewlis ako profesor Lupin
Zobraziť galériu (5)
David Thewlis ako profesor Lupin  (Zdroj: Warner Bros)

Fanúšikovia filmov Harry Potter
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Warner Bros)

Aj napriek tomu, že herec je naozaj známy, svoje súkromie si dokáže ustrážiť. A najnovšie o tom presvedčil opäť, keď vyšlo najavo, že sa tajne oženil - dokonca už pred piatimi rokmi, o čom doteraz vedel málokto. Toto veľké prekvapenie vyšlo najavo v momente, keď na sociálnej sieti označil svoju polovičku Hermine ako manželku.

Utajovaná svadba však podľa jeho slov vôbec nebola utajovaná. „So svojou manželkou som 10 rokov, zosobášili sme sa pred piatimi rokmi a odvtedy nosím prsteň. Len preto, že som neupozornil tlač, neznamená, že to bolo tajné,“ vyjadril sa k manželstvu sympatický herec. 

Viac o téme: David Thewlis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu