Miss mokré tričko? Alebo skôr poriadne sexy morská panna. Kylie Jenner zatienila aj sestru Kim, veď sa pozrite sami...

Aké by to bolo módne podujatie, ak by na ňom chýbala nejaká zástupkyňa klanu najslávnejšej televíznej rodiny. V Paríži sa, samozrejme, ukázali.

28.01.2024 13:30
Kylie Jenner Foto:
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa objavila aj na prehliadke Maison Margiela Haute Couture Jar/Leto 2024.
debata

Sestry Kim Kardashian a Kylie Jenner, ale aj ich mama Kris Jenner vo štvrtok podvečer uzatvorili módne dianie v mekke odevného dizajnu. Stalo sa tak na prehliadke Maison Margiela Haute Couture, ktorá pozvaných doslova dvíhala zo stoličiek a zaradila sa medzi najvydarenejšie prezentácie uplynulých dní.

Zendaya Čítajte viac Väčšiu divu v Hollywoode nenájdete... Zendaya ovládla mesto módy, fotografi sa kvôli nej takmer pošliapali. Prišla aj slávna blondínka

Pozornosť si vyslúžili obe slávne sestry, ktoré na Instagrame sleduje niekoľko stoviek miliónov užívateľov. Kým staršia Kim dorazila v čiernych šatách s perforovaním po celej dĺžke, jej mladšia sestra bola ešte uhrančivejšia. Jej trblietavý model z jemných šupiniek striebornej farby pripomínal na prvý pohľad rybiu kožu, v prirovnaní s morskou pannou však určite treba pridať aj prívlastok „poriadne sexy“. Kylie v šatách na telo predvádzala svoje ženské tvary.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa... Foto: Profimedia
840581062 Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa objavila aj na prehliadke Maison Margiela Haute Couture Jar/Leto 2024.

Parížska haute couture hostila za uplynulé dni toľko známyh osobností, že sa z metropoly Francúzska stalo vysunuté pracovisko Hollywoodu. Na módnej šou Fendi sa napríklad objavila slávna Zendaya, ale aj držiteľka Oscara Reese Witherspoon. U Armaniho v prvom rade sedela Gwyneth Paltrow a na prehliadku Dior zase zamierila Natalie Portman či Elizabeth Debicki. Herečka a speváčka Jennifer Lopez ovládla prehliadky Valentino, Schiaparelli a v odvážnej róbe aj Elie Saab.

Elie Saab, Jennifer Lopez Čítajte viac Kráľovná je len jedna, volá sa Jennifer Lopez. Paríž očarila v róbe s poriadne hlbokým dekoltom. Uf, toto bola tesnotka...

Medzi hviezdami šoubiznisu nechýbali ani slávne tváre z urodzených rodín. Popri tých ostrieľanejších sa však tentoraz ukázala aj mladučká princezná, ktorá očarila médiá. Pochádza z herecko-šľachtickej rodiny a bude raz vládnuť rodu Savojských. O koho ide? Čítajte viac tu.

Minivlákna našívané jedno po druhom, kryštály aj luxusné kovy - toto bola nová couture Fendi
Video
Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sexi #Kim Kardashian #haute couture #Kylie Jenner #Maison Margiela

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...