Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Céline bojujúca s nevyliečiteľnou chorobou na Grammy dojala, ale to AKO sa k nej zachovala Taylor Swift?!
Zdielať na

Céline bojujúca s nevyliečiteľnou chorobou na Grammy dojala, ale to AKO sa k nej zachovala Taylor Swift?!

Archívna reportáž

Taylor si súkromie stráži a priateľa na čerevný koberec neťahá

Veľké nadšenie a potlesk v stoji vyvolal príchod ťažko chorej popovej ikony Céline Dion (55), aby odovzdala ocenenie na Grammy 2024 za album roka. Pri chôdzi ju podopieral syn René-Charles Angélil (23) a kamera pritom zachytila v krátkom prestrihu aj Taylor Swift, ako nadšene tlieskala, tancovala a spievala. Keď však potom vyšla na pódium, aby si prevzala cenu, venovala pozornosť všetkým jej kolegom, no pri preberaní ceny od Dion sa na ňu prekvapivo poriadne ani nepozrela.

​V nedeľu 4. februára to Los Angeles na Grammy 2024 priam vrelo, keď poslednú a najdôležitejšiu cenu večera, za album roka, prišla odovzdať Céline Dion. Stala sa ňou rekordne už po štvrtýkrát Taylor Swift. "Pre mňa znamená toto ocenenie prácu," uviedla v prejave nadšená 14-násobná držiteľka Grammy. "Jediné, čo chcem, je robiť to naďalej. Robí mi to veľkú radosť. Neuveriteľne ma uchvátilo, že to robí radosť aj ľuďom, ktorí za mňa hlasovali. Takže veľmi pekne ďakujem, že ste mi dali príležitosť robiť to, čo tak milujem," odkázala nadšená Taylor.

Pre Céline Dion to bolo jej prvé verejné vystúpenie po pretrvávajúcich zdravotných problémoch so zriedkavou a nevyliečiteľnou neurologickou poruchou syndróm stuhnutého človeka (SPS). Diagnostikovali jej ju v roku 2022. Keď prišla odovzdať záverečné ocenenie večera, zožala veľký potlesk. Povedala: "Ďakujem vám všetkým, ľúbim vás. Keď hovorím, že som rada, že som tu, myslím to naozaj zo srdca." Zároveň všetkým odkázala, aby sa radosť, ktorú hudba prináša, nikdy nebrala ako samozrejmosť. Céline skutočne všetkých dojala, no potom o to viac negatívne prekvapila Taylor Swift, keď sa zdalo, že divu ignoruje.

Hlavné ceny na Grammy získali ženy:

​Výhra ju zrejme veľmi rozrušila a neuvedomila si svoje správanie, čo jej mnohí vyčítali. "Taylor Swift dostáva od Céline Dion Grammy a ona s ňou ani nenadviaže očný kontakt. Neúctivé," odsúdil ju niekto. Iný napísal: "Je to trápne... Celine je skutočne kráľovná." Podobne vyzneli aj ďalšie komentáre. V zákulisí už ale obe hviezdy pózovali v objatí a zdá sa, že v tom skutočne nebolo nič neúctivé, len prosto bola Taylor príliš "rozkokošená". 

Pre ženu

Najčítanejšie