Pri Dežericiach sa zrazilo osobné a nákladné auto. Jeden z vodičov neprežil

ta3/TASR
6.2.2023 12:55

Dopravnú nehodu na ceste I/9 v katastri Dežeríc v okrese Bánovce nad Bebravou v pondelok skoro ráno neprežil 57-ročný vodič Škody Felicia. Okolnosti zrážky osobného auta s nákladným vozidlom policajti vyšetrujú, začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Pri Dežericiach sa zrazilo osobné a nákladné auto. Jeden z vodičov neprežil
TASR - KR PZ v Trenčíne

"Vodič Škody z doposiaľ presne nezistených príčin na rovnom úseku cesty prešiel vozidlom do protismeru, kde v tom čase jazdilo nákladné motorové vozidlo MAN, ktoré riadil 63-ročný vodič z Prievidze," opísali policajti.

Vodič osobného auta podľa nich utrpel pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom. "To, či bol pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky, bude známe až po súdno-lekárskej pitve. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava," doplnila polícia. Okolnosti, miera zavinenia a príčina dopravnej nehody sú  predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Úsek cesty I/9 za obchvatom Bánoviec nad Bebravou po pondelňajšej rannej tragickej dopravnej nehode už sprejazdnili. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok