Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neapol bojuje o Ligu majstrov, Laziu nedal šancu. Ibrahimovič potešil fanúšikov

Futbalisti AS Rím a Atalanty Bergamo sa po štvrtkovom zápase 32. kola talianskej Serie A rozišli s remízou 1:1. Atalanta ukončila sériu piatich víťazstiev.

22.04.2021 23:04
Lorenzo Insigne Foto: ,
Lorenzo Insigne strieľa z penalty prvý gól Neapola proti Laziu.
debata

Hostia z Bergama vyhrali prvý polčas, keď v 26. minúte skóroval po ideálnej prihrávke pred bránu od Robina Gosensa ukrajinský ofenzívny stredopoliar Ruslan Malinovskij.

O vyrovnávajúci zásah sa postaral v 75. minúte presnou strelou k žrdi taliansky stredopoliar Bryan Cristante. Atalanta figuruje na treťom mieste, AS Rím je siedmy.

Futbalisti SSC Neapol zvíťazili doma nad Laziom Rím 5:2 a upevnili si piatu priečku pred svojím súperom. Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka nastúpil v drese domácich v 90. minúte.

Gastón Brugman Čítajte viac Ronaldo v múre to opäť schytal. Parma skórovala po jeho komickej vsuvke

Ibrahimovič predĺžil zmluvu

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič predĺžil kontrakt s AC Miláno o ďalšiu sezónu a v talianskom klube zostane do leta 2022.

Ibrahimovič, ktorý oslávi v októbri 40 rokov, prišiel do tímu Serie A vlani v januári a odvtedy zaň strelil 28 gólov v 45 zápasoch.

V drese Rossoneri pôsobil už predtým v sezónach 2010/11 a 2011/12 a dokopy odohral v jeho farbách 130 duelov, strelil 84 gólov a pridal 32 asistencií.

„AC Miláno je klub, za ktorý odohral Zlatan najviac zápasov v Taliansku. Po 84 góloch v 130 zápasoch za Rossoneri bude švédsky útočník obliekať červeno-čierny dres aj v nasledujúcej sezóne,“ píše sa v stanovisku na oficiálnej stránke klubu.

Ibrahimovič, ktorý je s 15 gólmi v 17 zápasoch najlepší strelec klubu v prebiehajúcej sezóne Serie A, nehral v stredajšom ligovom súboji proti Sassuolu pre svalové zranenie a AC prehralo 1:2. Na vedúci Inter Miláno tak stráca desať bodov.

Sassuolo - AC Miláno Čítajte viac Škriniar je znova o čosi bližšie titulu. Môže za to aj Haraslín

Serie A – 32. kolo:

AS Rím – Atalanta Bergamo 1:1 (0:1)
Góly: 75. Cristante – 26. Malinovskij, ČK: 90.+4 Ibanez po 2. ŽK – 69. Gosens po 2. ŽK

SSC Neapol – Lazio Rím 5:2 (2:0)
Góly: 7. a 53. Insigne, 12. Politano, 65. Mertens, 80. Osimhen – 70. Immobile, 74. Milinkovič-Savič
Lobotka za domácich od 90. min


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Lazio Rím #Stanislav Lobotka #Atalanta Bergamo