Toto sú najsexi zábery, ktoré tento mesiac uvidíte! Nikdy som nenafotila lepšie, nadšene hovorí ich krásna aktérka

Patrí medzi najkrajšie modelky sveta a jej pôvaby v minulosti so železnou pravidelnosťou využívali slávne značky dámskej bielizne. Portugalská kráska Sara Sampaio aj nedávno nafotila sériu pre značku Bikini Lovers.

19.12.2022 00:00
Sara Sampaio Foto:
Portugalská topmodelka Sara Sampaio nafotila sériu reklamných záberov pre značku Bikini Lovers. Vznikli v Zanzibare a ich autorom je Cameron Hammond.
debata

Reklamný fotoeditoriál, ktorý vznikol pod taktovkou fotografa Camerona Hammonda v luxusnej prímorskej vile v Zanzibare, je skutočne dychvyrážajúci. Tridsaťjedenročná rodáčka z Porta pred objektívom pózovala v miniatúrnych bikinách hnedej farby, ktoré skrývajú len to najnutnejšie a zároveň zvýrazňujú jej príťažlivé ženské krivky.

Montana Cox Čítajte viac Na Instagrame vyráža dych krásou, ale čo v plavkách na pláži? Montana Cox je magnetom aj v civile

Na fotkách je zachytená z rôznych uhlov, do centra pozornosti sa dostáva jej tvarované pozadie, ale aj zvodný pohľad do kamery či napríklad moment, v ktorom nesmierne uvoľnene leží pri bazéne a v rukách drží fľašu piva. Samotná modelka o fotkách vyhlásila, že ich radí medzi to vôbec najlepšie, čo kedy nafotila. A ak nie najlepšie, minimálne najobľúbenejšie.

Portugalská topmodelka Sara Sampaio a jej...
Portugalská topmodelka Sara Sampaio na zábere z...
+12Sara Sampaio v kampani pre značku Bikini Lovers...

Spolupráca s výrobcom dámskej plážovej garderóby sa neobmedzila iba na túto sériu fotografií. O pár dní neskôr kráska zdieľala na sociálnej sieti Instagram aj ďalšiu sériu fotografií a samotná značka Bikini Lovers neskôr zverejnila aj krátke video, ktoré vzniklo práve pri fotení jednotlivých záberov.

zväčšiť Portugalská kráska Sara Sampaio predviedla... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Sara Sampaio Portugalská kráska Sara Sampaio predviedla výstrih na chrbte.

Sara Sampaio, ktorá patrí medzi najúspešnejšie modelky súčasnosti, sa preslávila prácou pre značku Victoria's Secret a tiež ako reklamná tvár kozmetickej a parfumovej línie Giorgio Armani. Brunetka si tiež zapózovala v známom plážovom vydaní magazínu Sports Illustrated a ako celebritná modelka je ozdobou mnohých podujatí, napríklad aj festivalu v Cannes.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sampaio (@sarasampaio)

V galérii nájdete nové zábery, ktoré naozaj odporúčame pozrieť si, ale aj podoby Sary Sampaio na červenom koberci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Hammond (@cameron_hammond)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #sexi #fotenie #Sara Sampaio

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....