Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Piati Ukrajinci skončili v putách: V Bratislave obkľúčili muža v aute! Zaútočili päsťami aj kovovou tyčou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti obvinili piatich Ukrajincov, ktorí mali v utorok (31. 1.) popoludní na ulici Staré grunty v bratislavskej Karlovej Vsi poškodiť osobný automobil, v ktorom sedel vodič. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Poškodeného mali vylákať na stretnutie pred prevádzkou rýchleho občerstvenia. Po príchode mu mali brániť vyjsť z vozidla. "Pokúšali sa otvoriť jeho uzamknuté dvere. Poškodenému sa po chvíli podarilo vycúvať z radu vozidiel na cestu a vtedy ho jeden z páchateľov zablokoval," priblížila hovorkyňa. V tom momente mali obvinení obkľúčiť vozidlo poškodeného.

Archívne VIDEO

Policajti uzavreli v súvislosti s vraždou jednu z ulíc vo Veľkom Bieli (Zdroj: Topky/archív )

"Viacerými údermi zovretej päste, kopmi nôh a údermi kovovej tyče spôsobili rozbitie zadného okna a iné poškodenia. Následne jeden z páchateľov vybral zo svojho vozidla oceľovú tyč, ktorou udrel do dverí vodiča - poškodeného, následkom čoho sa rozbilo okno a črepiny poškodenému spôsobili drobné povrchové rezné zranenia," spresnila. Poškodený následne rýchlo vystúpil z auta a odišiel do najbližšieho obchodu, kde sa chcel pred útočníkmi skryť. Šimková ďalej uviedla, že polícia mužov vo veku od 18 do 20 rokov zadržala. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac o téme: ZadržaniePolícia BratislavaUkrajinci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu