Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO inzerátu na byt sa stala hitom: Vďaka pikantnému detailu na pohovke

(Zdroj: Twitter/elzulista)

MADRID - Inzerát na prenájom bytu v španielskej metropole Madrid si vyslúžil veľkú pozornosť po tom, ako si na jednej z fotiek všimol potenciálny záujemca nezvyčajný "detail". Podľa mnohých totiž zachytáva dvojicu, ktorá sa oddáva intímnym radovánkam.

Reklama na byt ponúkaného na prenájom sa stala hitom, pretože istý záujemca si v nej všimol vtipný jav. V obývačke na tmavej pohovke vidno bordovú deku a pod ňou sa črtá čudný tvar. 

Dievčina si hľadala podnájom, jeden inzerát ju totálne dostal: Keď zbadáte ten detail na FOTO!

Užívateľ zverejnil fotku na Twitteri a zaujímal sa o názor ostatných. Mnohým pripomína milujúcu sa dvojicu, ktorá sa skrýva pod prikrývkou. "No poďme sa na to teda pozrieť. Sú tam dvaja ľudia, ktorí sexujú, že?" napísala jedna osoba. Našli sa ale aj takí, ktorí si myslia, že pod dekou sa schováva duch."Ja tam jednoznačne vidím ducha. Aj vy ho vidíte?" uviedla jedna užívateľka. 

Súčasný majiteľ ponúka byt za 990 eur mesačne. Má však aj pár podmienok, napríklad že nájomca musí opustiť byt na šesť hodín denne a nesmie sa dotýkať niektorých kusov nábytku. Za takýchto podmienok ale bude zrejme hľadať nájomníka dlho.  

Viac o téme: BytSexPrenájomInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu