Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Ľudia pri pohľade na batožinový pás na letisku ostali v šoku: Veď na ňom leží...

(Zdroj: Instagram/viralhog)

LONDÝN - Na sociálnych sieťach po dlhšej prestávke opäť koluje video z roku 2017, ktoré bolo zverejnené aj na YouTube, kde si ho pozrelo viac ako 42 miliónov užívateľov. Pohľad na balík nápadne pripomínajúci zabalené ľudské telo totiž aj s odstupom času vyvoláva vlnu komentárov a šokuje ľudí.

Keď sa na jednom z londýnskych letísk objavil na batožinovom páse balík v tvare mŕtvoly, väčšina prítomných zostala v šoku. Zábery pochádzajú ešte z obdobia spred piatich rokov, no opäť začali kolovať na internete. Užívatelia sa zabávajú pohľadom na zmätených okolostojacich ľudí, ktorí vystrašene hľadia, ako sa "mŕtvola" zabalená v bublinkovej fólii krúti dookola a čakajú, kto si ju nakoniec vyzdvihne. 

Vysvetlenie je pomerne pragmatické. "Cestoval som zo Škótska a mal som so sebou stojanovú lampu. Veľmi ma bavilo sledovať tváre ľudí, keď som ju vyzdvihol z pásu," okomentoval príspevok jeho autor. Video bolo nedávno zverejnené na stránke Instagram ViralHog. "Prečo sú tí ľudia takí pokojní?" pýta sa jedna osoba. Iní uviedli, že by pri pohľade na batožinu kričali od hrôzy.  

Viac o téme: LetiskoMŕtvolaBatožinový pás
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu