Honor MagicBook X 15 na Slovensku

Novinka čínskeho výrobca je zatiaľ exkluzívne dostupná iba v Orangei. Notebook ponúka prémiový dizajn, výkonný procesor a dostupnú cenu.

Honor MagicBook X 15 patrí k zariadeniam s veľmi dobrým pomerom cena / výkon, pričom nezaostáva ani dizajnom. Pýši sa hliníkovou konštrukciou s hrúbkou 16,9 mm a hmotnosťou 1,6 Kg. Displej s 15,6'' uhlopriečkou a Full HD rozlíšením dostal tenké rámy a 180° pozorovací uhol. Nechýba ochrana proti modrému svetlu. 

Notebook je poháňaný 10. generáciou procesora Intel CoreTM i3-10110U. Spoločne s 8 GB DDR4 dvojkanálovej RAM a rýchlym interným 256 GB úložiskom SSD nebude problémom práca s multimediálnymi súbormi, editovanie fotografií a videí, alebo hranie hier s priateľmi.

O správnu teplotu sa postará pokročilý systém chladenia Supersized Cooling Fan, ktorý dosahuje až o 38 % vyšší príjem vzduchu a umožňuje tak efektívnejší únik tepla aj pri dlhšom používaní. Počítač prebudíte zo spánku aj pomocou odtlačku prsta, ktorý je zabudovaný do vypínača. 

MagicBook X 15 obsahuje porty USB-C, USB 3.0 Gen1, USB 2.0, HDMI a 3,5 mm port dva v jednom pre slúchadlá a mikrofón. Operačným systémom je Windows 10 Home.

42 Wh batéria by mala podľa výrobcu zabezpečiť až 7,86 hodín prehrávania 1080p videa alebo 7,3 hodín prezerania webu na jedno nabitie. Pre tých, ktorí sú často na cestách, sa hodí 65 W rýchlonabíjačka, ktorá dokáže nabiť notebook na 70 % za 60 minút. 

Honor MagicBook X 15 i3 kúpite v Orangei k vybraným paušálom, pričom využiť môžete dotáciu na zariadenie. Plná cena je stanovená na 629 eur

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu