Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Harry si opäť získava srdcia verejnosti! TAKTO rapoval a prekvapil tvrdením, že od kráľovskej rodiny neodišiel!
Zdielať na

Harry si opäť získava srdcia verejnosti! TAKTO rapoval a prekvapil tvrdením, že od kráľovskej rodiny neodišiel!

Archívna reportáž

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu začínajú po odchode z Buckinghamskéhp paláca opäť žiť pomerne bohatý spoločenský život. Svedčí o tom najmä ich účasť v rôznych talk šou, štart ich vlastného podcastu a nedávno aj nakrúcanie mimoriadne populárnej šou moderátora a komika Jamesa Cordena. V nej sa Harry na streche anglického doubledeckeru v uliciach LA celkom odviazal, a nielenže odhalil čo-to zo súkromného života a plánov v USA, ale predviedol aj svoje raperské umenie. Snaha zapadnúť medzi ľudí za veľkou mlákou sa mu odoprieť veru nedá.

Princ Harry si v Late Late Show Jamesa Cordena ohúril fanúšikov, keď zarapoval notoricky známu pieseň z populárneho amerického sitkomu Fresh Prince of Bel Air, v ktorom si kedysi zahral hlavnú úlohu herec Will Smith. Bol to zároveň prvý rozhovor tohto druhu od jeho neslávne známeho odchodu z Británie. V debate s moderátorom tiež naznačil, že on a Meghan nikdy skutočne neodišli z kráľovskej rodiny.

Princ Harry sa pomaly, ale isto, vkráda do sŕdc Američanov a zdá sa, že je len otázkou času, kedy sa sympatický ryšavec stane miláčikom národa. Moderátor James Corden svoj rozhovor s britským princom poňal celkom originálne, keď ho viedol ulicami Los Angeles na streche typického londýnskeho poschodového autobusu a pri šálke čaju mu ukazoval luxusné obydlia rôznych slávnych hercov, ktorí ich obývajú. V istý monent prechádzali aj okolo vily, v ktorej sa v 90. rokoch nakrúcal spomínaný sitkom Fresh Prince of Bel Air s Willom Smithom. A keďže aj Harry je svojím spôsobom "fresh prince" Hollywoodu, zarapoval časť piesne z notoricky známeho rovnomenného hitu.

James dokonca zoznámil Harryho s aktuálnou majiteľkou domu a bez servítky sa jej opýtal, za koľko peňazí by princovi luxusnú vilu predala. V tej istej chvíli mali na videohovore v telefóne aj pani manželku, vojvodkyňu Meghan, ktorá má na kúpu nového obydlia celkom jasný názor. "Myslím, že sme sa sťahovali už dosť," zahlásila do telefónu zo smiechom a narážala na skutočnosť, že sa od januára 2020 behom jedného roka stihli sťahovať medzi dvomi kontinentami a tromi krajinami až štyrikrát. Avšak prišlo aj na vážnejšie témy a pár komikovi porozprával o ich dramatickom odchode do Spojených štátov ešte v roku 2020.

Vojvoda zo Sussexu a jeho manželka Meghan nedávno oznámli radostnú správu, k synovi Archiemu onedlho pribudne súrodenec:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

James sa ho narovinu opýtal, ako vidí svoju budúcnosť po tom, čo sa odstrihol od kráľovskej rodiny. On šak svojou odpoveďou celkom prekvapil. "Môj život bude vždy o službe verejnosti a Meghan sa k tomu taktiež zaviazala," povedal princ navzdory skutočnosti, že jemu a jeho manželke kráľovná odobrala tituly, hodnosti aj patronáty v prestížnych organizáciach. "Nikdy som v skutočnosti od rodiny neodišiel, skôr by som to nazval ako odstúpením, ako odchodom," povedal tiež Harry, ktorý však v istom momente vedel, že sa musí spolu s rodinou odsťahovať. No hovorí sa, že krv nie je voda a tým sa, zdá sa, riadi aj sympatický monarcha. "Nikdy od  mojej rodiny neodídem, vždy budem niečím prispievať. Môj život je služba verejnosti," zopakoval na záver rozhodne. Nuž, či sa bude takýto pohodlný výber povinností, bez prijatia aj tých menej príjemných kráľovských povinností pozdávať zvyšku rodiny a najmä samotnej Alžbete II. je otázne. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie