Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nová láska po boku Jennifer, no NIE JE to Brad Pitt! Ide o kontroverzného chlapíka!
Zdielať na

Nová láska po boku Jennifer, no NIE JE to Brad Pitt! Ide o kontroverzného chlapíka!

Archívna reportáž

Po troch rokoch od rozvodu hercov Jennifer Aniston a Justina Therouxa sa kráska z Priateľov opäť teší z lásky a po svojom boku má nového partnera. Nie je ním nikto neznámy, pohľadný Kanadaň bol kedysi partnerom jej hereckej kolegyne Halle Berry (54) a má s ňou aj dcérku. Avšak ich vzťah poznačili mnohé škandály a krásna Bond Girl obvinila svojho ex z rasizmu, násilia, či dokonca incestu.

Model Gabriel Aubry (44), ktorý podľa magazínu US Weekly momentálne randí s herečkou Jennifer Aniston, patril svojho času podľa magazínu People medzi najkrajších mužov sveta. Nečudo preto, že sa uplatnil vo svete modelingu ako jeden z najlepšie platených hviezd tých najzvučnejších kampaní módnych domov a prehliadkových mól. Nie všetko však bolo v jeho minulosti, zdá sa, také pekné, ako je jeho fyzický zjav.

Jennifer alias Rachel z Priateľov je do šarmantného Kanaďana zrejme natoľko zahľadená, že obvinenia jeho bývalky Halle Berry z rasizmu a dokonca spáchaniu incestu jej vrásky na čele príliš nerobia. Konečne si vraj začala užívať život naplno, k čomu prispel do veľkej miery práve Aubry. "Jennifer je nadšená, že sa znovu môže zabávať, ale tentoraz to robí inak," prezradil spomínanému magazínu zdroj z jej blízkosti. "Momentálne je pre ňu najdôležitejšie užívať si spontánne - a to platí pre všetky aspekty jej života," pokračoval zdroj vo vysvetľovaní, prečo je Jen taká spokojná a konečne sa odviazala. 

Pozrite si zostrih profesionálnych záberov modela Gabriela Aubryho. Nečudo, že si dokázal získať srdce tých najkrajších holywoodskych žien:

Herečkin výber nového partnera zrejme nebol celkom náhodný. Neuniklo jej, že na sociálnych sieťach tento svalnatý fešák zbytočne nič o problémoch s Halle Berry nezdieľal a dokáže byť diskrétny. Jen sa vraj páči, že si môže užívať slobodu bez veľkých očakávaní a záväzkov. "Preto je Gabriel pre ňu skvelý. Je bezstarostný a citlivý človek, ktorý nebude o ničom rozprávať a Jen sa môže cítiť v bezpečí, lebo vie, že čo sa deje za zavretými dverami, tam tiež zostane," dodal dobre informovaný zdroj pre US Weekly. 

Jennifer Aniston žiari šťastím, nielen vďaka podarenej stretávke so svojimi kolegami zo seriálu Priatelia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Gabriel Aubry pochádza z Montrealu z veľmi početnej rodiny. Má osem súrodencov, no ťažko povedať, na čo Halle Berry narážala, keď ho obvinila z incestu. Nič podrobnejšie na svetlo sveta nepreniklo. Rozhorčene tvrdila, že Gabriel je aj rasista, lebo nechcel pripustiť, že je ich dcéra, narodená v roku 2008, miešanka a kvôli farbe pleti vraj urážal dokonca aj ju osobne. Vraj všetko to zapríčinilo, že časom boli medzi nimi intímne kontakty minimálne, zo súdnych spisov vysvitlov, že intímne chvíle si „užívali“ iba trikrát do roka. Randiť začali spolu v roku 2005 a v roku 2010 sa po sporoch definitívne rozišli. Neveľmi lichotivé bolo aj to, že Aubry od Halle žiadal po rozchode pre seba veľmi tučné "výživné". Snáď už má podobné výčiny za sebou a Jen nebude podobným spôsobom strpčovať život.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie