Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TAJNÁ spolupráca Marcinkovej: Začala už počas strednej a stále ju miluje!

Gabika Marcinková
Gabika Marcinková (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA – Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti zažívajú každý deň? Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry.

V kastingovej agentúre je každý deň plný nástrah a zložitých situácií – a to pracovných aj ľudských. Jedinečnosť seriálu dopĺňa divácky vďačný model, v ktorom herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú samé seba. Tým je projekt zásadne iný, než väčšina seriálov.

Gabika Mracinková stvárňuje vznešenú aristokratku. „Tuto tie situácie boli napísané tak, že mi boli vtipné a bola som rada, že môžem byť ich sprostredkovateľom“, hovorí na margo seriálu Gabika a pokračuje: „V našom diele točíme, že točíme. A baví ma, ako je verne zachytený celý ten filmový svet, ako to chodí na pľaci. Kedy sa napríklad pomocný režisér snaží neuraziť herca, ktorý niečo spravil zle, a radšej povie, že majú zle postavené kamery, a tak to musí byť znovu natočené. Dokonca aj ten hrací štáb vyzerá tak verne, že som miestami nevedela, kto je skutočný a kto hrá. Dnes som sa išla na niečo spýtať skriptky a nespoznala som, že to nie je skutočná skriptka, ale komparzistka, ktorá skriptku hrá. Vyzerajú a správajú sa neuveriteľne reálne.“ Vo svete je bežné, že herci majú svojich agentov, ako je to na Slovensku? Herečka priznala, že bola jednou z priekopníčok istej kastingovej spoločnosti, v ktorej zotrvala dodnes. A povedala aj to, či by prijala ponuku z Hollywoodu. Vtipná odpoveď, za akých okolností by dokázala odísť od detí... A vtipný je aj seriál Vytoč môjho agenta. Sledujte v stredu o 20.40 na JOJ-ke.

TAJNÁ spolupráca Marcinkovej: Začala už počas strednej a stále ju miluje! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TV JOJSeriálGabriela MarcinkováVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu