Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Novopečená žena Jessica je zúfalá! Nevie nájsť toho pravého na založenie rodiny, TOTO sa jej stalo na rande!
Zdielať na

Novopečená žena Jessica je zúfalá! Nevie nájsť toho pravého na založenie rodiny, TOTO sa jej stalo na rande!

Zdroj: Instagram/JA

Od čias, keď brazílska kráľovná plastických operácií bola ešte bežným chlapcom menom Rodrigo ubehlo už mnoho niekoľko rokov, počas ktorých sa transformovala cez Kena až na svoju dnešnú podobu Barbie. Od množstva plastických operácii a premeny na ženu si Jessica veľa sľubovala. Verila, že nájde nielen samú seba, ale aj partnera, ktorému venuje svoje umelo vytvorené panenstvo a založí si s ním rodinu Zdá sa však, že veci nejdú presne podľa jej predstáv a času je stále menej a menej.

Aj keď sa zdá, že si Jessica Alves navonok užíva svoj vysnívaný život, keďže je z nej žena a po zmenšení žalúdka schudla až 25 kíl, pre denník Daily Mail priznala, že to nie je celkom tak. Ešte stále jej chýba v živote spoľahlivý partner, s ktorým by si mohla založiť rodinu. Uvedomuje si totiž, že v jej 38 rokoch je na deti ten najvyšší čas a ona je navyše ešte stále "panna".

Jessica, ktorá vo februári 2021 podstúpila zmenu pohlavia, čomu predchádzala náročná hormonálna terapia, sa predminulý mesiac podrobila ďalšej operácii v plnej narkóze. Tentokrát si niekdajší živý Ken nechal zmenšiť žalúdok, aby sa ľahšie zhadzovali kilečká, ktoré ako Jessica nabrala práve po drastickej hormonálnej terapii. Operáciu podstúpila v Turecku a už mesiac po nej je vidieť markantné zmeny na jej postave. Avšak napriek tomu nie je 37-ročná brazílska televízna hviezdička spokojná a pre spomínaný denník uviedla, že po operácii zmeny pohlavia "zúfalo" túži prísť o panenstvo a stať sa matkou "akýmikoľvek prostriedkami".

Jessica sa ešte ako muž menom Rodrigo pokúšala preraziť aj vo svete hudby s piesňou s príznačným názvom Plastic World:

"Po operácii zmeny pohlavia sa zúfalo snažím prísť o panenstvo a hľadám toho pravého, ale nemám šťastie. Využívala som zoznamku Tinder, aby som sa rozprávala s vhodnými kandidátmi, ale nemala som veľa šťastia," zúfa si Jessica, ktorej navyše jej konto na zoznamke niekoľkokrát zablokovali, keďže ju nahlasovali ostatní používatelia v domnení, že nejde o skutočný profil. "Minulý týždeň som súhlasila, že pôjdem na rande s mužom, ktorý vyzeral a znel úžasne, a keď som sa tam objavila, bol úplne o ničom. Bola som taká nahnevaná a sklamaná, že som mu venovala len 10 minút svojho času," rozčuľuje sa plastiková Jessica. Avšak záujemca akosi nemal pocit, že urobil niečo nevhodné a tak si ešte na záver bezostyšne vypýtal jej spodnú bielizeň. Jessica sa neskôr pridala na šteklivú platformu s názvom OnlyFans, avšak zdôraznila, že túto stránku využíva na kontakt so svojimi fanúšikmi. 

Takto nedávno Jessica zvádzala mužov v jednom z londýnskych nočných klubov, zatiaľ však šťastie nenašla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

"Všetky moje kamarátky používajú OnlyFans a prehovorili ma, aby som si založila účet, predtým som sa zdráhala, ale teraz, po týždni, sa mi to páči. Je to kontrolovaná webová stránka, kde si určujem vlastné podmienky a mám možnosť komunikovať s veľmi milými a úprimnými fanúšikmi a dúfam, že čoskoro nájdem svojho krásneho princa," dodala Jessica, ktorá vraj už absolovala aj prvé rande vďaka tejto vyhlásenej platforme s erotickým podtónom. "Bol to veľmi milý fanúšik, ktorý vedel všetko o mojom živote a mojom príbehu. Bol tiež veľmi inteligentný, šarmantný a zaujímavý a vďaka nemu som sa cítila naozaj výnimočne. Viete, mám 37 rokov a o pár dní budem mať  38. Cítim sa pod tlakom nájsť si muža, prísť o panenstvo a mať dieťa," dodala na záver Jessica, ktorej cesta za šťastím, zdá sa, zďaleka nekončí pri plastických operáciách či zmene pohlavia. Vek na otehotnenie ale v jej prípade nie je taký horúci, keďže sa nemusí obávať úbytku vajíčok, ktoré nikdy nemala a mať nebude.

Súvisiace články

Najčítanejšie